Taze şarkıcı Koray Avcı sahnede küfür etti mi?

Söylemezsem Olmaz programında taze şarkıcı Koray Avcı hakkında iddialar ortaya çıktı.

Bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Ankara'da doğup büyüyen müzik yolculuğuna Ankara'daki bazı performans mekanlarında zaman zaman şarkı söyleyerek başlayan Koray Avcı hakkında iddialar ortaya çıktı.

Koray Avcı Muğla'da üniversite hayatına devam ederken Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp, sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye programına 'Beatbox ve Volkan Konak taklidi' performansı ile katılmış ve 2. tura kadar çıkmıştı. Herşey sokakta gitar çalan bir arkadaşının yanına oturup şarkı söylemesiyle değişti. O günden sonra sokaklarda şarkı söyledi. Sosyal medyada ilgi odağı oldu ve paylaştığı videolar ciddi izleme sayılarına ulaştı, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konserler verdi. Geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.

Taze şarkıcı Koray Avcı sahnede küfür etti mi?

Ancak iddialara göre bu başarı hikayesi Koray Avcı'ya mütevazilik yerine ego ve kaprisler getirdi. Geçtiğimiz günlerde Koray Avcı'yı yaptığı organizasyon ile Gebze'ye getiren organizatör Çiler Boylu bu sabah Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında bağlanarak şu açıklamayı yaptı.

'SAHNEDEN KÜFÜRLER EDİYOR'

“Yıllardır bir çok sanatçı ile çalıştım dikkat edin sanatçı diyorum...Ama öyle birine denk geldim ki, sanatçı asla değil, adam hiçte sahnede gözüktüğü gibi değil ,çok şaşırdım, çokta pişman oldum...hani derler ya dün b…ktun,bugün koktun...! Adam ayakkabısını bile yanındaki çalışana giydirtiyor, ağzı bozuk sürekli küfrediyor, inanılmaz şımarık ve ukala, ses detone, sahne ışık ses görselliği ile kapatıyor kötülüğünü, mikrop kaparım diye hayranlarıyla fotoğraf çektirmek istemiyor ve zorla ikna ediliyor. fotoğraf çekilen bir kardeşimiz 'abi benim uzun saçlı halimi sana benzetiyorlar' diyor ve beyefendi çocuğa şu cevabı veriyor;'gö..me benziyorsun...' ve o kardeşimizde sırf bizlerin hatırı için ben çıkayım o zaman diyor 'si... git diyor...,sahneden insanlara güya şaka yapıyor, manyak,öküz diye hitap ediyor, gazeteci arkadaşlar fotoğraf almak ve röportaj yapmak istiyor, adamlardan basın kartlarını istiyor ve menajerini azarlıyor, kulisin önünde fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına kulisten çıkıp bağırıyor, çok gürültü yapıyorsunuz bütün ses içeride ve rahatsız oluyorum diyor, yanında çalışanlar sürekli insanları ikaz ediyor şşşşt susalım lütfen diye... ve daha neler neler...! Ölür müsün,öldürür müsün...! Suç bizde aslında...Suçumu kabul ediyorum.bu tiplere prim yaptırıyoruz. 5 kuruş para kazanmayın, ama değecek, gerçekten hak eden insanlarla iş yapın, özellikle organizatör ve menajer arkadaşlarıma söylüyorum...ona laf eden bazı sanatçıları kınıyordum, ama adamlar tanıyor biliyormuş, onlardan da özür diliyorum...bundan böyle ne dinlerim, ne de dinletirim, tüm çevremi de uyaracağım.Bir de basın mensubu arkadaşlara diyor ki biz sanatçı değiliz şarkı söylüyoruz işte...onu da söyleyemiyorsun maalesef, sanatçılık sana ve senin gibilere kaldıysa o üreten mütevazi gerçek sanatçılar ölsün...o üç kuruşluk aklıyla halka oynuyor güya. ama tutmaz o iş...herkes tanır yakında seni ve çok sürmez bu sefa... Hak etmiyorsun...O kapıda seninle yan yana bir fotoğrafı olsun diye saatlerce ayakta bekleyen içeri alınmak için yalvaran insanların tertemiz sevgisini hak etmiyorsun...O kadar emeğe o kadar koşturmaya yazık..

Taze şarkıcı Koray Avcı sahnede küfür etti mi?

Ardından Beyaz TV Söylemezsem Olmaz ekibinin ulaştığı Koray Avcı'nın menajeri, organizatör Çiler Boylu hakkında yasal işlem başlattıklarını ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.