Oya Aydoğan: Banu Alkan günübirlik İsviçre'ye istakoz çorbası içmeye giderdi

Oya Aydoğan daha öncede tartışmalara girdiği Banu Alkan hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Aydoğan, "Banu’nun ıstakoz çorbası içmek için günü birliğine İsviçre’ye gittiğini biliyorum" dedi.

Oya Aydoğan: Banu Alkan günübirlik İsviçre'ye istakoz çorbası içmeye giderdi
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz magazin programının yorumcusu Oya Aydoğan daha öncede tartışmalara girdiği Banu Alkan hakkında 'Zeki ve akıllı değil' diyerek herkesi şoke etti. Yorumcusu olduğu Söylemezsem Olmaz programında Banu Alkan'dan konu açılınca Oya Aydoğan Banu Alkan'ı anlatmaya başladı.

İşte Aydoğan'ın o açıklamaları:

'Her zaman Banu Alkan kompleksindeydi. Onunla 1976'da ki Ses Dergisi'nin düzenlediği 8. Sinema Artisti Yarışması'nda beraberdik ve yarışmada ben birinci oldum o ise; ilk üçün arasına giremedi bile. Zaten sonrasında benim aldığım kadar film teklifi almış olamaz. Banu çok güzel bir hayat yaşadı, çok iyi biriyle evlendi, eşi ona kraliçeler gibi baktı. Adeta kraliyet ailesindelermiş gibi ama ne yazık ki eşi erken öldü. Banu'nun ıstakoz çorbası içmek için günü birliğine İsviçre'ye gittiğini biliyorum.

Banu Alkan çok değişik bir kadın ama maalesef zeki ve akıllı değil. Çok daha güzel para kazanabilir çok daha iyi yerlere gelebilirdi. Ama o ne servetini koruyabildi ne de daha iyi şeyler yapabildi. Eşinden kalan parayla evlerini satarak nişanlısıyla birlikte yaşamaya çalıştı ve onlara onca para ancak 4-5 yıl yetebildi. Banu aklını kullanmadı. Kendini zamana uydurmadı, gelen tekliflere burun kıvırdı. Ben kendimi zamana uydurdum ufak rolleri bile kabul ettim ve aklımı kullandım.'