'Fotoğraftaki o gölge Emir Cevdet Şaşmaz’a ait'

Nazlı Hamarat'ın ölen eşi Emir Cevdet Şaşmaz için “O ölmedi yaşıyor” iddialarını Vijdan Vatansever'in “Büyük balık küçük balıkla bir Pazar el ele yürümek istiyordu sadece… Anlamadılar!” notuyla paylaştığı fotoğraf güçlendirdi. İki gölgenin olduğu fotoğrafta gölgelerden birinin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğu iddia edildi.

'Emir Cevdet Şaşmaz yaşıyor' iddiaları Söylemezsem Olmaz programının yorumcularını şok etti. Nazlı Hamarat'ın “O ölmedi yaşıyor” iddialarını Vijdan Vatansever'in “Büyük balık küçük balıkla bir Pazar el ele yürümek istiyordu sadece… Anlamadılar!” notuyla paylaştığı fotoğraf güçlendirdi. İki gölgenin olduğu fotoğrafta gölgelerden birinin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğu iddia edildi. Kıbrıs uçağıyla paylaştığı fotoğraf olayın yeniden alevlenmesine sebep oldu.

Nazlı Hamarat Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlanarak “O gölge”nin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğunu düşündüğünü söyledi ve şok edici bir iddiada daha bulundu.

'Fotoğraftaki o gölge Emir Cevdet Şaşmaz’a ait'

EMİR ŞAŞMAZ YAŞIYOR MU?

'O gölge Emir'e ait. Kafa yapısı, gözlüğü, fiziği... Ama ben bu fotoğrafın hava alanında çekilmiş eski bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Pazar bizim için özel bir gündü hep. Vijdan Vatansever bunu bana gönderme olsun diye yaptı. Eğer o yeni bir fotoğrafsa ve Emir ölmediyse Vijdan Vatansever'in verdiği ifade tamamen yalandır. Kendisi şuan gündem yaratmaya çalışıyor. Yaşamı tamamen değişti, giyimi ve yaşam tarzı kalite kazandı. Önceden normal düzeydeyken şuan gayet üst seviye kaliteli bir giyim kuşama sahip. Bu Emir öldükten sonra oldu. 'Emir gözlerimin önünde öldü' deyip bu fotoğrafı paylaşması ‘bunlar tamamen senaryodur Emir Şaşmaz yaşıyor'

Hamarat, “Veya fotoğraftaki kişi Emir'in katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi olabilir çünkü kendisi Emir'e çok benziyordu” iddiasını ortaya attı.

Henüz her şeyin tamamıyla kesinlik kazanmadığı Emir Cevdet Şaşmaz'ın ölümü yeni iddialarla kafalarda birçok soru işaretine neden oldu.'Fotoğraftaki o gölge Emir Cevdet Şaşmaz’a ait'Nazlı Hamarat eşi Cevdet Emir Şaşmaz'ın öldüğüne inanmıyor'Fotoğraftaki o gölge Emir Cevdet Şaşmaz’a ait'Nazlı Hamarat: Çok tehditler aldım