Lale Mansur: Ben solcu sanıyordum ama bunlar askerciymiş

Ünlü oyuncu Lale Mansur, Müjdat Gezen için, sert açıklamalarda bulundu: "Bu eski solcular adamı bayar. Ben de solcu zannediyordum ama bunlar askerciymiş."

Lale Mansur: Ben solcu sanıyordum ama bunlar askerciymiş
Sabah Gazetesi'nden Oğuzhan Toracı'ya röportaj veren ünlü oyuncu Lale Mansur, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Mansur, Müjdat Gezen için, 'Müjdat, ulusalcı oldu, başka bir şey görmüyor. Bu eski solcular adamı bayar. Ben de solcu zannediyordum ama bunlar askerciymiş' dedi. Mansur kendisine bir zamanlar kurulan ilginç bir tuzağı da anlattı.

İşte röportajın o bölümleri:


Çalışmadan maaş aldığınız da söylendi...

Evet, Akil İnsanlar içinde yer aldıktan sonra Müjdat Gezen, benim için 'Çalışmadan para alıyor' dedi. Onunla hâlâ mahkemeliğiz. Kaldı ki, Müjdat'la birlikte zamanında tutuklandık. Neyse yani, zamanında beraber bir şeyler yaptığım insan, bugün geldi bunları söyledi.

Çalışmadan maaş alıyor muydunuz sahiden?

Evet, alıyorum ama emekli maaşı. Müjdat, ulusalcı oldu, başka bir şey görmüyor. Bu eski solcular adamı bayar. Ben de solcu zannediyordum ama bunlar askerciymiş. Siz de kendinizi solcu olarak mı tanımlıyorsunuz? Ben, bu gezegende yaşayan en kötü canlı türlerinden birine aitim.
Mansur, Müjdat Gezen için ise, 'Müjdat, ulusalcı oldu, başka bir şey görmüyor. Bu eski solcular adamı bayar. Ben de solcu zannediyordum ama bunlar askerciymiş.' dedi.

SİZ ALDATMADINIZ MI?

Sinema sektörü kadınlar için hep tehlikeliydi çünkü hemen yaftalanabilirsiniz...

Hiç umurumda değil ama evet bir ara bize de kumpas kurmaya çalıştılar. Gazeteciler; Atıf Abi ile beni takip etmiş ama zaman içinde böyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Bir halt olsaydı bugüne kadar çıkardı.