Televizyonların Yıldız'ı olmak istiyor

Yıldız Tilbe bir televizyon programı yapmak istediğini aklı başında eğlenceli bir programı sunmayı çok istediğini açıkladı.

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Yıldız Tilbe bir televizyon programı yapmak istediğini aklı başında eğlenceli bir programı sunmayı çok istediğini açıkladı.

Yeniden evlenmeyi düşünmüyor

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Yıldız Tilbe birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. “Şöhretin bir hastalık olduğunu söyleyen Yıldız Tilbe her insanı mutsuz eden sebepler vardır mesela yalan, ihanet mutsuz eder. Bende o sebeplerden kötü dönemler geçirdim, Parayla canımın her istediğini yiyorum, giyiyorum bir tek o işe yarıyor. “Dünyaya bir daha gelsem dünyaya bir daha gelmek istemezdim ama aynı anne babanın çocuğu olmak isterdim” açıklamalarında bulundu.

Zamanında evli bir insana aşık oldum kimse bilmedi kendi bile zor öğrendi diyen Yıldız Tilbe bekarım dedi beni kandırdı çok üzüldüm hasta oldum gönlüm hiç ota koymadı ama beni sevdiklerim tedavi etti. Ailem ve yaşama sevincimle hayata tutundum. Mesleğimi seviyorum engel olanlardan hoşlanmıyorum. 5 kez aşık oldum diyelim platonikleri sayarsan sonsuz kez yine de bir daha evlenmeyi asla düşünmüyorum dedi.

Mehmet Ali Erbil'e olan kızgınlığı geçmiyor


Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil'in, Star TV'de yayınlanan Çarkıfelek programının çekimi öncesi konukları Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo'nun odasına iç çamaşırsız önü açık bir robdöşambr ile girdiği ve Yıldız Tilbe'nin “Ahlaksız, terbiyesiz” diye bağırıp binayı terk ettiği, çekimin iptal olduğu öne sürülmüştü. Söylemezsem Olmaz stüdyosunda kendisine bu olayın gerçek olup olmadığı sorulan ünlü şarkıcı “Yayına çıkmak istemedim iyi de yaptım. Yine olsa yine çıkmazdım” yorumunu yaptı.

Yıldız Tilbe: İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'a kırgın değilim

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Yıldız Tilbe'ye İbrahim Tatlıses'e olan kırgınlığı hatırlatıldı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in adını duyunca sinirlenmiyorum.Ne münasebet bir şey olur yerinde kalır, onu hastaneye ziyarete gittim, herşeye sinirlenmemek lazım her şeyi unuttum tekrarlamamak lazım”dedi

Bülent Ersoy'la birlikte jüri üyeliği yaptığı Popstar yarışmasında Diva Bülent Ersoy'un kendisine “boş teneke” dediğini anlatan Yıldız Tilbe en azından Bülent Hanım riyakar değil yüzüne karşı söylüyor, o sakınmadı bende sakınmadım iki çift laf ettim. Sonra barıştık onu hala seviyorum dedi.

Şampuanı kimseye yar etmedi

Yıldız Tilbe eski bir anısını anlatarak herkesi kahkaya boğdu. “15 yıl oluyor yurtdışından 2 şampuan aldım biri menajerimde biri bendeydi, bir kadın polis şampuanı aldı aynı anda bende tuttum, kadın polis çekiyor bir çektim aldım elinden kadın çok kızdı bana erkek polis yolladı. O adam alacak elimden belli ki şampuanı bende sinirlendim açtım döktüm saçlarıma sucuk gibi oldum, polislere boş şişeyi verdim, Türkiye'ye dönünce de üç gün köpürdüm diyerek herkesi kahkahaya boğdu.