Söylemezsem Olmaz - Olay kadın Vijdan Vatansever konuştu

Emir Cevdet Şaşmazla bir senedir yasak aşk yaşadığını iddia eden Vijdan Vatansever'i Söylemezsem Olmaz konuşturdu.

Haftalardır konuşulan İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili adli tıp raporu açıklanmış ve Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen cenazenin Cevdet Emir Şaşmaz'a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Cinayeti dakika dakika takip eden Söylemezsem Olmaz ekibi de Cuma günü ikindi saatlerinde Halkalı'daki camiye gitti. O dakikalarda Nazlı Hamarat da eşinin fotoğrafını elleriyle getirerek tabutun önüne yerleştirdi.

Herkesin merak ettiği ikinci kadın Vijdan Vatansever söylediği gibi kimseden çekinmeyip cenazeye katılmıştı. Emir Cevdet Şaşmaz'la bir senedir aşk yaşadığını iddia eden Vijdan Vatansever, cenazede anne Sema Şaşmaz ile birlikte bir tarafta dururken, Nazlı Hamarat da başka bir tarafta durdu.

Emir Cevdet Şaşmaz'ın nikahlı eşi Nazlı Hamarat ve sevgilisi Vijdan Vatansever cenazenin defnedileceği yere kadar dip dibe yürüdü. Cenaze toprağa verilirken de yan yana durup gözyaşı döktüler. Cenaze sonrasında eşi Nazlı Hamarat da son görevini yaptığını söyledi. Nazlı Hamarat'a Vijdan Vatansever de soruldu. 'Eşimi seven herkes cenazeye katılabilir' yanıtını veren Nazlı Hamarat'ın kameralarının kayıtta olmadığı anlarda “Normalde Vijdan'ın saçını başını yolardım ama Emir'in cesedini bulmaya yardımcı oldu, bu yüzden ses çıkarmadım saygı gösterdim' dediği öğrenildi.

'EMİR CEVDET ŞAŞMAZ'LA İMAM NİKAHI KIYACAKTIK'


Emir Cevdet Şaşmazla bir senedir yasak aşk yaşadığını iddia eden Vijdan Vatansever mikrofonlara konuşmak istemedi. Ancak Söylemezsem Olmaz ekibi Vijdan Vatansever'e mikrofon uzatarak konuşturmayı başardı. Merak edilen ikinci kadın Vijdan Vatansever şunları söyledi.

“İlk defa konuşuyorum. Son görevimi yapmak için geldim, buradayım. Son görevimi yapıp gideceğim, kimseye açıklama yapmayacağım, Allah'tan başka kimseden korkum yok.. Bunu bir ben biliyorum. Bizim sadece belediyeden nikahımız yoktu. Biz imam nikahı da zaten yapacaktık, kendi annesinin de bilgisi var bu konuda. Ben buraya son görevimi yapmak için geldim hakkımı helal edip gideceğim.

Hakkımda çıkan bütün haberler asılsızdır ben gerekli açıklamayı cenazeden sonra avukatımla birlikte yapacağım. Burdayım gördüğünüz gibi. Son görevimi yapmaya geldim. Teşekkürler, gerçekten iyi değilim sağolun.'

Vijdan Vatansever'in anne Sema Şaşmaz'a sıkıca sarılarak birlikte ağladıkları da gözlerden kaçmadı. BEYAZ GAZETE