Söylemezsem Olmaz - Emir Şaşmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Söylemezsem Olmaz ekibi, Ukrayna’da öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz’ın yeni görüntülerini ortaya çıkardı.

Söylemezsem Olmaz - Emir Şaşmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Cevdet Emir Şaşmaz'ın cenazesi gerçekleşti ancak şoke eden ölümle ilgili iddialar bitmek nedir bilmedi. Ukrayna'da öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat Sabiha Gökçen havalimanında eşinin Ukrayna'ya gitmeden önce park ettiği aracı buldu ve çilingirle kapıyı açtırdı. Aracın içinden deste deste dolarlar, çeşitli değerli taşlar çıktı. Nazlı Hamarat pırlanta işleri yaptığı bilenen eşi Emir Cevdet Şaşmaz'ın aracının içindeki taşların değerli olup olmadığını kontrol ettireceğini söyledi.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan iş adamı Sabri Beyhan'ın iddialarına göre Nazlı Hamarat babasından kalan tüm mal varlığını satarak, eşine 1 milyon dolar sonrasında eşi Şaşmaz Ukrayna'ya gitmeden önce yine 250 bin dolar daha borç para verdi. Emir Cevdet Şaşmaz Nazlı Hamarat'ın sermayesiyle annesi adına Edirne'de otel ve ilk eşinden olan oğluna da arsa satın aldı. Ayrıca Nazlı Hamarat'ın yakın arkadaşı Sabri Beyhan'ın da Emir Cevdet Şaşmaz'a 100 bin dolar ödeyerek bir madene ortak oldukları ortaya çıktı. Ancak Emir Şaşmaz'ın madene ortak olmadığını düşenen iş adamı Sabri Beyhan Emir Cevdet Şaşmaz'dan parasını geri istedi. Emir Cevdet Şaşmaz da havalanındayken arkadaşına bir video gönderdi. O videoda parasını geri ödeyeceğini söyledi. Söylemezsem Olmaz ekibi o videoyu da ortaya çıkardı.

Yine iddialara göre Emir Şaşmaz'ın daha önce de bazı kimselerden aldığı borcu geri ödemediği için sıkıştırılıp işkence gördüğü karnında yara izlerinin olduğu öğrenildi.