Nazlı Hamarat ilk kez konuştu

Nazlı Hamarat, eşi Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili ilk kez Söylemezsem Olmaz'a konuştu.

Haftalardır kafaları karıştıran İşte benim stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili adli Tıp raporu açıklandı.

Günlerdir herkesin merak ettiği o düğüm nihayet çözüldü ve Adli tıp raporuna göre Cevdet Emir Şaşmaz'ın öldüğü kesinleşti.

Ailenin avukatı Şahin Baran, "Cenazenin Emir Şaşmaz'a ait olduğu kesinleşti. Cenaze bugün ailesine teslim edilecek" dedi. Söylemezsem Olmaz ekibi de hiç vakit kaybetmeden soluğu Adli tıp kurumunun önünde aldı.

Adli Tıp Kurumunun önünde merhum Emir Cevdet Şamaz’ın eşi Nazlı Hamarat da suskunluğunu ilk kez Söylemezsem Olmaz mikrofonuna bozdu.Uzun siyah bir elbise giyen saçı dağınık ve makyajsız haldeki Nazlı Hamarat güneş gözlükleriyle de gözlerini gizleyerek artık eşinin öldüğüne inanmış bir halde konuştu.Son umudu da tükenen Nazlı Hamarat katilin peşini bırakmayacağını da sözlerine ekledi. Daha önce eşi hakkında onu suçlayan paylaşımlarda bulunan Nazlı Hamarat zamanında iş kurması için eşine sermaye verdiğini ancak son 2 yıldır aralarında para mevzuları olmadığını mutlu bir beraberliği olduğunu söyledi ve eşinin kendisini Vijdan Vatansever’le aldattığını da kabullenmedi.

Yüzüğünü kameralara gösteren Nazlı Hamarat, Vijdan Vatansever’in nişan yüzüğü olarak gösterdiği yüzük Emir’in herkese hediye edebileceği bir yüzük ben yüzüğüme bakın 5. Yılımız diye 5 tane taş almıştı eşim diye konuştu.

Vijdan Vatansever’in tutarsız ifadesi

Bu açıklamalar üzerine canlı yayına telefonla bağlanan avukat Şahin Baran Vijdan Vatansever’in Ukrayna emniyetine verdiği ifadelerin garipliğinden bahsetti. İddialara göre Vijdan Vatansever Emir Şaşmaz’ın öldürüldüğü günün ertesi günü bir alışveriş merkezine giderek kıyafetlerini değiştirdi. Sonrasında yanındaki kız arkadaşıyla birlikte kahvaltı ederek Türkiye’ye döndü. Ardından Emir Şaşmaz’ın annesini arayarak oğlunun öldürüldüğünü söyledi. Yanına abla İlknur Şaşmaz’ı da alarak yeniden Ukrayna’ya döndü ve ifade verdi.