Meriç Nehri'nde Romantik Evlilik Teklifi

Edirne’de Mehmet Güzey isimli bir kişi, sevgilisi Sevda Salık’a Meriç Nehri üzerinde kayıkla pankart açarak evlenme teklifi etti.

Sevgilisi ile birlikte Meriç Nehri üzerinde bulunan bir restoranda akşam yemeği yiyen Mehmet Güzey, sevgilisi Sevda Salık’a romantik evlilik teklifinde bulundu. İki sevgilinin yemek yedikleri masanın önüne Nehir’den kayıkla gelen Güzey’in arkadaşları, ’Hayatının geri kalanını benimle geçirmek ister misin?’ yazılı pankart açtı. Ne olduğunu fark edemeyen Salık, evlilik teklifinin yazılı olduğu pankartı görünce gözlerine inanamadı.

Güzey’in evlilik teklifini kabul eden Salık, "Mehmet’in bana böyle bir evlenme teklifi yapacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Ben yemek yerken ’Sıkıldım hadi gidelim’ dedim. O bana hep ’Biraz daha duralım’ dedi.

Meğer evlilik teklifi edecekmiş. Onu çok seviyorum" dedi.

Mehmet Güzey ise evlilik teklifini arkadaşlarıyla organize ettiğini belirterek, "Sevda’ya nasıl bir evlenme teklifi yapmayı düşünürken aklıma kayıkla pankart açma fikri geldi. Arkadaşlarımla iyi organize olduk ve her şey yolunda gitti. Sevda’yla bir ömür boyu yaşamak istiyorum" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.