Ece Erken'in evliliğini ergen sözü bitirdi

Ece Erken’in mahkeme kararıyla evden uzaklaştırdığı eşi Serkan Uçar, boşanma davası açtı. Uçar, boşanma gerekçesi olarak eşinin kendisini sürekli ‘Sen ergensin’ diyerek rencide etmesini gösterdi.

Ece Erken'in evliliğini ergen sözü bitirdi
Sunucu Ece Erken Uçar, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Serkan Uçar ile 20 Haziran 2014'te evlendi. İzmir'de nikâh masasına oturan çiftin şahitliğini işadamı Savaş Aksu ve Alişan yaptı.

Ancak çiftin evlilikleri bir yıl içinde dağıldı. İki ay önce Eymen adını verdikleri bir oğulları olan çiftin boşanacağı haberleri magazin basınında yer aldıktan sonra Ece Erken, geçen hafta İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak Serkan Uçar hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. 

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK
Serkan Uçar ise uzaklaştırma kararına, boşanma davası ile karşılık verdi. Uçar, önceki gün İstanbul 10. Aile Mahkemesi'ne başvurarak şiddetli geçimsizlik nedeniyle Ece Erken'e boşanma davası açtı.

Evlilik birliğinin çekilmez bir hal aldığını belirten Serkan Uçar, fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, bir araya gelmelerinin bundan sonra çok zor olduğunu belirtti. Habertürk'ün ulaştığı Ece Erken, eşinin kendisini çok sevdiğini ve boşanmayacağını söylediğini belirterek, “Bana ‘Senden boşanmayacağım' diyordu. Davayı onun açmasını bekledim. Biz de delillerimizi topladık, tanıklarımızı hazır ettik. Karşı dava açtık. Dosyamın içinde yaşadıklarım ayrıntılarıyla var” dedi.
 
‘OĞLUM İÇİN SUSUYORUM'
Yaşadıklarını oğlunun bilmemesi için davasıyla ilgili basın yasağı talebinde bulunduğunu belirten Ece Erken, “Babasının bana yaşattıklarını oğlumun bilmesini istemiyorum. Ailevi meselelerim basında yer almasın. Oğlumu koruduğum için gizililik kararı istiyorum. Oğlum bunları okuyunca babasını nasıl sever” dedi. Erken, eşinin açtığı boşanma davasıyla ilgili olarak “Bir yıl evli kaldım. Dokuz ayında hamileydim. Bana ne gibi bir iddiada bulunmuş olabilir ki? Oğlum için susuyorum. Oğlum yaşadıklarımı bilsin istemiyorum” diye konuştu.
 
'ŞİDDET EĞİLİMİ GÖSTERİYORDU'
Ece Erken, uzaklaştırma kararının dilekçesinde, eşi Serkan Uçar'ın kendisi ve ailesini sürekli aşağıladığını ileri sürdü. Hamileliği süresince eşinin şiddet eğilimi gösterdiğini söyleyen Erken, çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştığını öne sürdü.

'SONUN OLURUM'
Erken dilekçesinde Uçar'ın cep telefonuna ‘Seni öldüreceğim. Seni keseceğim. Bunları mahkemeye ver. Ulan sen beni bırakırsan seni öldürürüm. Senin sonun olurum. İlk seni sonra kendimi öldüreceğim. Bunu bil' şeklinde mesajlar gönderdiğini iddia etmişti.

HABERTÜRK