Mutlu Kaya'nın annesi ve babası saldırının tüm gerçeklerini Söylemezsem Olmaz'a anlattı

Mutlu Kaya için yardım kampanyası başlatan Söylemezsem Olmaz programı bugün Kaya'nın annesini ve babasını konuk aldı. Kaya ailesi saldırının tüm gerçeklerini Söylemezsem Olmaz'a anlattı.

Mutlu Kaya'nın annesi ve babası saldırının tüm gerçeklerini Söylemezsem Olmaz'a anlattı
Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın annesi Hanım Kaya ve babası Mehmet Kaya Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Duygusal anların yaşandığı canlı yayında zor durumdaki Kaya ailesi için yardım çağrısı yapıldı...

Anne Hanım Kaya'nın açıklamaları şöyle;

"BENİ GÖRÜNCE AĞLADI"

Kızımın bir an önce sağlığına kavuşsun, benim başka bir dileğim yok. İki kez yoğun bakımda yanına girdim, dün biraz daha iyi gördüm. Ben kızıma Mutlu değil Tuğba derim. Yanına gidip Tuğba diye seslenince gözlerini oynattı. Öncesinde de beni görünce ağladı, göz hareketleriyle anlaşmaya çalışıyor.

Baba Mehmet Kaya’nın açıklamaları şöyle;

"KENDİ KAFAMA SIKARIM"


Kızımın beynindeki ödem bitti. Ameliyat için net bir tarih vermiyorlar. Ben kızımın şarkı söylemesine izin vermiştim, hatta müzik bölümüne kaydını ben yaptırdım. Benim sanata çok büyük saygım var. “Saldırıyı baba yaptırdı” dediler. Böyle bir şey olabilir mi? Kendi kafama sıkarım! Ben mağaradan mı çıktım? Bizim ailemiz geniş bir aşiret. Ama hepsi Mutlu’ya saygı duyuyor. Aşiretin reisi bile “Mutlu bir an önce iyileşmeli ve hedefine yürümeli” diyor. Kızım internet olduğu ablasının evinde kalıyordu. Saldırıya uğradığı evde müzik çalışıyordu.

Olayı yapan kişi yakalanmış, medya hala “Anası, babası yaptırdı” diyor. Bana İstanbul’u verin, kabul etmem, yeter ki Mutlu iyileşsin. Kızım medyatik oldu. Bir sanatçı dönüp demedi ki “Bu çocuğa ne oldu?” Biz para değil moral istedik. Yalnızca Sibel Can ve İzzet Yıldızhan geldi. Başka kimse gelmedi. İnsan telefon açar arar. İnsanlık bekledik. Sonuçta hepimiz insanız. Birkaç gün önce Cumhurbaşkanımız beni aradı. “Kızımız için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Cumhurbaşkanımızın bizimle ilgilenmesi.çok gurur vericiydi.

Anne Kaya'nın program boyunca gözyaşları durmazken programın yorumcuları Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan ve Bircan İpek de gözyaşlarına hakim olamadı. BEYAZ GAZETE