Oya Aydoğan: Naz Elmas istikrar sağlayamadı

Oya Aydoğan,''Kemerburgaz'a taşındığı için çok huzursuzdu, işinde de hiç istikrar sağlayamadı, çok üzüldüm'' yorumunda bulundu

Eşi Emre Kıramer'den çok şaşırtacak şekilde boşanma kararı alan, kısa sürede dünya evine girip kısa sürede evliliğini sonlandıran Naz Elmas hastanelik oldu.

Boşanmanın verdiği üzüntüyü atlatmak için yakın arkadaşlarıyla akşam yemeğine giden güzel oyuncu, ‘'panik atağım başladı, uzak durun'' dedikten sonra baygınlık geçirdi ve apar topar hastaneye kaldırıldı.

Söylemezsem Olmaz programında Naz Elmas hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Oya Aydoğan, başarılı oyuncu hakkında bilinmeyen bir gerçeği de açıkladı.

Aydoğan, ''Kemerburgaz'a taşındığı için çok huzursuzdu, işinde de hiç istikrar sağlayamadı, çok üzüldüm'' yorumunda bulundu

NAZ ELMAS'IN PARAYA İHTİYACI YOK

Söylemez Olmaz programının başarılı sunucusu ve sevilen şarkıcı Lerzan Mutlu'da Naz Elmas hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Elmas'ın bazı konularda çok rahat davrandığını ve iyi bir aileden geldiğini belirten Mutlu; Naz varlıklı bir ailenin kızı, zamanında Haziran Gecesi projesiyle çok meşhur oldu ve çok iyi bir kariyerin başlangıcını yaptı. Bana göre bunlar Naz Elmas için bir şey ifade etmiyor, çünkü bunlara ihtiyacı yok. Ama ben kendisini çok beğeniyorum ve oynadığı her diziyi ilgiyle takip ediyorum'' açıklamasını yaptı.