Ayşe Akın'dan Söylemezsem Olmaz'a şaşırtan açıklamalar

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın, Söylemezsem Olmaz'a önce özel röportaj verdi, ardından da canlı yayına telefonla bağlanarak Sinan Akçıl ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ayşe Akın'dan Söylemezsem Olmaz'a şaşırtan açıklamalar
Ebru Şallı - Sinan Akçıl ilişkisini bitiren kadın olduğu iddia edilen Ayşe Akın Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Hande Yener’e atıfta bulunarak “Yaşayalım görelim kraliçenin kim olduğunu.” diyen Ayşe Akın, Ebru Şallı ile Sinan Akçıl’ın yeniden birlikte olduklarını öğrenince şöyle konuştu:

"İNŞALLAH EVLENİRLER"

Öyleymiş, o kadar mutlu oldum ki. Yani gerçekten çok çok büyük bir şeyden kurtuldum. Buradan kendilerine sesleniyorum; beni çok büyük bir şeyden kurtardılar. Hepsinin hakkında hayırlısı diyorum. İçtenlikle mutluluklar diliyorum. Ben çok mutluyum çünkü büyük bir yük kalktı üstümden. Allah onları mutlu etsin. İnşallah evlenirler. Ben kimsenin kötülüğünü istemem. Herkes yoluna baksın, herkes işine baksın. Evlenmek isteyenler evlensin, iş yapmak isteyenler iş yapsın.

"BENDEN UZAK DUR"

Sinan Akçıl beni hep kovaladı ama ben hep kaçtım. Patronumuz bizi düet için bir araya getirdi, Stüdyoda görüşmeye başladık, derken ben bir şeyler hissedince kaçmaya başladım. Sinan beni sürekli stüdyoya çağırıyordu. Daha sonra bana aşık olduğunu itiraf etti. İstemedim ve kaçtım. Hep uzak durdum; çünkü bana yakışmazdı, hayatında biri varken olmazdı, imkansızdı. Ben öyle bir kişiliğe sahip değilim. Sürekli diretti, “Sen olmasan da Ebru ile olan ilişkim bitecek” dedi, “Ben artık devam etmeyeceğim. Çünkü üretimim durdu, artık şarkı sözü yazamıyorum.” dedi. Ben ise kimseye böyle bir kötülük yapamayacağımı ve benden uzak durmasını söyledim.

"EBRU OLMASAYDI SİNAN’A BİR ŞANS VERİRDİM"

Ben Sinan’a hiç aşık olmadım. Aramıza bir duvar koydum. Ne zaman Sinan’a şans verebilir miyim diye kendime sorsam Ebru’dan küfürlü mesajlar geliyordu. Sinan’ın Ebru ile görüşüp ikili oynadığını görüyordum. Ebru’ya ümit veriyordu, beni de yedekte tutmaya çalışıyordu. Ben “Dürüst ol Sinan, kadını sevmiyorsan git yüzüne söyle” diyordum. Çok yoruldum artık psikolojim bozuldu, ağlama noktasına geldim. Ebru Şallı’ya mesaj falan atmadım. Ebru neden bana küfürlü mesajlar atıyor, demek ki Sinan beni farklı anlatıyor. Biliyorum ki Sinan ikili oynuyordu. Ebru bana küfür ettikten sonra numarasını engelleyip sildim. Ebru’nun suçu yok, olayları Sinan bu hale getirdi. Hayatında Ebru olmasaydı, Sinan’a bir şans verirdim. İstesem aşk da yaşardım, düeti de çıkartırdım, reklamımı yapardım. Sinan evini bile ayırmıştı, görüşmüyorlardı ama benim vicdanım el vermedi. Sinan ile normal bir şekilde iş konuşamıyorduk çünkü işle aşkı birbirine karıştırıyordu.

"EBRU SİNAN’DAN AYRILIRSA EBRU İLE GÖRÜŞÜRÜM"


Sinan Akçıl’a sesleniyorum: Sinan hep dürüst ol hayatında. Kimsenin duygularıyla oynamaya çalışma. Çünkü Allah büyük. Ebru’ya düşman değilim. O küfürlü mesajları çok normal, çünkü Sinan yüzünden attı o mesajları. Ebru Sinan’dan ayrılırsa Ebru ile görüşürüm. Sinan ile görüşmem çünkü beni hep aldatır aşk acısı çektiği için.