Söylemezsem Olmaz - Emrah’ın oğlu Tayfun kime neden sitem etti?

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında şarkıcı Emrah’ın sahip çıkmadığı iddia edilen Tayfun Erdoğan konuşuldu.

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında şarkıcı Emrah'ın sahip çıkmadığı iddia edilen Tayfun Erdoğan konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz ekibi Tayfun Erdoğan'la çok özel bir röportaj gerçekleştirdi. Yapılan röportajda Tayfun Erdoğan şarkıcı Tayfun'un menajerlik işlerini yürüten Engin Esen hakkında şok sözler söyledi. Menajer Esen'in kendisinin kötü haberlerini piyasaya servis ettiğini söyleyen Tayfun Erdoğan herkesi şoke etti.

Menajer Engin Esen'le telefon bağlantısı kuran Söylemezsem Olmaz ekibi Engin Esen'den şu sözleri duydu “Özel hayatla ilgili konuşmak bana düşmez ben bu tür söylemlere cevap vermeyeceğim, bunu yani tekrar söylüyorum Tayfun böyle devam etsin Allah yolunu açık etsin” dedi.

Bu haber üzerine Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Oya Aydoğan “Emrah'ın 15 yaşından beri tanırım. Emrah'ın oğluna çok üzülüyorum ancak anlaşılan çocuk annesinin etkisi altında” yorumunda bulundu.

Söylemezsem Olmaz stüdyosunda Oya Aydoğan'ın tam aksine oğlu Tayfun Erdoğan da haksız bulundu. Tayfun Erdoğan'ın gündeme gelmek için babasının adını sürekli kullandığı ve babasıı maddi olarak bir destek olarak görmesi çok tartışıldı.

İddialara göre Emrah bir dönem yıldızının barıştığı ancak şimdilerde yeniden küstüğü oğlu Tayfun'a “Birlikte yaşayalım ancak annenle bağını kes” dedi. Ancak Tayfun Erdoğan bunu kabul etmedi.