Ünlü şarkıcı Alihan ölümden döndü

Ünlü şarkıcı Alihan Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve sahne aldığı gece kulübünün sahibi tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Alihan Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve sahne aldığı gece kulübünün sahibi tarafından saldırıya uğradığını açıkladı. Çok ağır bir ameliyat geçirdiğini söyleyen Alihan 'Sağ el orta parmağımın tendon bağları koptu' dedi.

Ünlü şarkıcının açıklamaları şöyle;

'KAPIYI KAPATTILAR VE BANA SALDIRDILAR'

Başıma bir olay geldi ve kolumdan ameliyat oldum. Yeni bir albüm çıkartmıştım; bir süredir de Silivri'de bir mekanda program yapıyordum. Mekan sahibi tarafından saldırıya uğradım. Elimi bile kaldırmadım. 9 aydır çalıştığım mekanda türlü bahanelerle tartışma yaşadık. Programdan sonra mekanın sahibi soyunma odama adamlarıyla girdi, kapıyı kapattılar ve bana saldırdılar. Epey bir boğuşma oldu içerde. Yaralandığımı görüp de araya girenler oldu. Parmağımın tendon bağları koptu ve ameliyat oldum. Daha yeni kendime geldim çünkü bu ameliyat çok ağır bir ameliyattı. 45-60 gün arası rapor aldım. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Bu ameliyat yüzünden bir hafta içinde zayıfladım. Beste yaptığım, müzik aletlerini çaldığım parmağımın sakat kalma ihtimali var.