Şahan'ın kaçış operasyonu

Şahan Gökbakar, bu kez aksiyon filmlerine özendi. Sevgilisi Selin Ortaçlı ile aynı kareye girmemek için kaçış operasyonu yapan Şahan, yine de kurtulamadı

Şahan'ın kaçış operasyonu
Şahan Gökbakar, daha önce birçok kez sevgilisi Selin Ortaçlı ile görüntülenmesine rağmen gazetecilerden kaçma inadını sürdürüyor! Önceki akşam oyuncu sevgilisiyle Dragon isimli mekanda yemek yiyen Şahan, mekanın önünde gazetecilerin olduğunu öğrenince aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelere imza attı. İkiliye, gecenin ilerleyen saatlerinde Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar da dahil oldu.

ETRAF KARARTILDI!

Mekanda 4 saat kalan komedyen, çıkışta bütün mekan çalışanlarını ve restoranın bulunduğu otel güvenliğini seferber etti. Üç güvenlik görevlisi, mekanın bahçe kısmında gazetecilerin görüntü almalarını engellemek için bekledi. Daha sonra ise arka kapının ışıkları ve etraftaki tüm aydınlatma ışıkları söndürüldü. Şahan Gökbakar, cipini mekanın hemen önüne çektirdi. Koşar adım mekandan çıkan Selin Ortaçlı, güvenlik eşliğinde aşkının aracına bindi. Şahan ise kardeşi Togan'ın cipiyle oradan ayrılarak gazetecileri atlatmaya çalıştı.