Esra Sönmezer o fotoğraflara lanet etti

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk olan oyuncu Esra Sönmezer, hayatındaki en büyük pişmanlığının bir güzellik yarışmasına katılmak olduğunu söyledi.

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk olan oyuncu Esra Sönmezer sadece Söylemezsem Olmaz programına özel açıklamalarda bulundu. “Bir hafta sonra Mersin'e gidiyoruz Altan Gördüm, Metin Keçeci, Vatan Şaşmaz ile birlikte yeni filmimizin çekimlerine başlıyoruz. Gençlik komedisi olacak, Hakan Gürtop yönetecek, 3 hafta oradayız.” Dedi.

Aynı zamanda bir tiyatro projesinde yer alan Sönmezer, “Melih Fırat, Melih Parasayar,Pınar Tuncer'le birlikte Bana Bir Star Lazım oyununu oynadıklarını söyledi.

Daha önce bir güzellik yarışmasına katıldım, ama mankenlik yapmadım. Albüm çıkardım diyen Sönmezer katıldığı yarışmada kendisine verilen tacı ve ödülü geri çevirmesi hakkında

“Organizasyonda eksiklik oldu, bende tacımı ve hediyelerimi kabul etmedim ama şimdiki aklım olsa, karpuz seçer gibi güzel seçen bir yarışmaya da katılmazdım” şeklinde konuştu.

'KEŞKE O FOTOĞRAFLARI ÇEKTİRMESEYDİM'

Esra Sönmezer, Dürüst, sadık bir insanın hayatında olmasını istediğini ancak önceliğinin “tabi ki kariyer” olduğunu söylerken “bana ilişkiler tuhaf geliyor aşk delisi değilim” dedi. Ayrıca hayatındaki en büyük pişmanlığının bir güzellik yarışmasına katılmak olduğunu söyledi.

Esra Sönmezer “Yarışmaya katılmasaydım keşke o fotoğrafları çektirmeseydim, kandırıldığımı düşünüyorum o fotoğraflara lanet olsun diyorum” diye konuştu.

Ayrıca Söylemezsem Olmaz programının itiraf köşesinde eski sevgilisini aldattığını itiraf eden güzel oyuncu, daha önce en yakın arkadaşı olan Filiz'i hiç affetmeyeceğini ve hiç estetik yaptırmadığını söyledi.