Ünlü sunucu midesini küçülttü

Ekranların sevilen sunucusu ve komedyeni Okan Karacan, aşırı kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı oldu.

Ekranların sevilen sunucusu ve komedyeni Okan Karacan, geçtiğimiz aylarda kendi çabalarıyla 40 kilo vererek herkesi şaşırtmıştı. Fakat geçen zamanda verdiği kiloları geri alan ve zamanla kilolarından daha da şikayetçi olan Okan Karacan sonunda ameliyat olmaya karar verdi.

Eşinin 33 haftalık hamile olduğunu söyleyen Karaca, yakında bir erkek çocuğu olacağını ve çocuğuyla daha çok ilgilenmek, oyunlar oynamak, sağlıklı bir baba olmak için kısacası hayata tekrardan başlamak için dün sabah saatlerinde 131 kilo ile geldiği Özel Ataköy Hastanesi'nde Op.Dr. Fakı Akın Tarafından RNY Gastric Bypass Mide Bypass Ameliyatı oldu. Ameliyatı başarıyla gerçekleştirilen Okan Karaca'nın yarın taburcu olacağı belirtildi.

RNY GASTRİC BYPASS AMELİYATI NEDİR?

Roux-en-Y Gastrik Bypass Amerika başta olmak üzere bütün dünyada en sık uygulanan obezite cerrahisi ameliyatıdır. Roux-en-Y Gastrik Bypass hem mide hacmini küçülten hem de emilim kısıtlayan bir ameliyattır. Yediğiniz gıdaların miktarını azaltır,aynı zamanda alınan besinlerin emiliminin bir kısmının azalmasını sağlar. Bütün obezite ameliyatları gibi Roux-en-Y Gastrik Bypass ameliyatı da diyet ve egzersiz ile kilo veremeyen şişman hastalara uygulanır. Roux-en-Y Gastrik Bypass diyetler ve ağır egzersizlerle veremediğiniz fazla kilolarınızı sizi zorlamadan ve çok kısa sürede vermenizi sağlar.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.