Gelinlik hangi yıldıza daha çok yakışıyor?

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC grubu, Türk ve Hint film ve dizilerinin bayan oyuncuları üzerinden ilginç bir anket düzenledi. Hazırlanan ankette, izleyicilere "Gelinlik hangi yıldıza daha çok yakıştı?" diye soruldu.

Türk dizilerinin yurt dışında ne kadar çok izlendiği dünya kamuoyu tarafından bilinmektedir. En son Arjantin'de Halit Ergenç'e bir klip hazırlanmıştı. Şimdi ise Arap kanalı MBC tarafından sosyal medya ile duyurulan ve web sayfasında yer alan ankette, gelinliğin güzel sanatçılara ayrı güzellik kattığı belirtildi.'Hangi meleğe gelinlik daha çok yakışıyor?' başlıklı ankette, gelinlikli fotoğrafları yayınlanan ve oylama yapılması istenen sanatçıların büyük bölümünü Türk yıldızlar oluşturdu.

Ankette yer alan Türk sanatçılar arasında Azra Akın, Begüm Kütük, Belçim Bilgin, Beren Saat, Cansu Dere, Ebru Akel, Farah Zeynep Abdullah, Gizem Karaca, Gökçe Bahadır, Hadise, Hazal Kaya, Hülya Avşar, Merve Boloğur, Nur Fettahoğlu, Pelin Karahan, Sinem Kobal, Songül Öden, Tuba Büyüküstün, Tuba Ünsal, Tülin Şahin, Yasemin Allen, Selin Şekerci, Larisa Gacemer'in yanı sıra Türk izleyicilerinin de tanıdığı Wilma Elles de yer aldı.