Söylemezsem Olmaz - Aşkın Tuna kitap yazmaya nasıl başladı?

Söylemezsem Olmaz'da kitap yazmaya nasıl başladığı sorulan Aşkın Tuna, "Aşkta kişisel gelişim olur mu diyerek bir kitap çıkardım" dedi.

Ünlü yazar Aşkın Tuna bu sabah Söylemezsem Olmaz stüdyosuna konuk oldu. Kitap yazmaya nasıl başladığı sorulan Tuna, "Aşkta kişisel gelişim olur mu diyerek bir kitap çıkardım" dedi.

Aralarında Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Ben Adam Olmam, Fırtınalar gibi efsane sözlerin de olduğu 1500 şarkının yazarı Aşkın Tuna, "Önemli olan sürekli başarıdır ancak şarkı sözü yazmak son derece meşekkatli bir iştir. Ben aşık olduğum için mi şiir yazdım şiir yazmak için mi aşık oluyorum bilmiyorum. Genelde acı veren aşklar acı kaynağı olur. Ben platonik bir aşk yaşadım o sıralarda “Kutupta Yaz Gibi” şarkısını yazdım.Kitapta da 8 tane tüyo verdim, hayallerinizi değil gerçekleri sevin.Sevgi her şeyin başındadır. Gençler Türkiye'nin geleceğidir" şeklinde konuştu.

Türkiye'de telif haklarının yeterli olmadığını ve bunun için çok para kazanamadığını düşünen Tuna, “Bu olayların bir bedeli olduğunu insanlara anlatmamız gerekir,telif hakları yeterli değil” yorumunda bulundu.

"İrem Derici'yi çok beğeniyorum şarkı vermek istediğim bir kardeşimdir" diyen Tuna, 11 Nisan'da İzmir'de sahneye çıkacağını belirtti.