Söylemezsem Olmaz - Faik Öztürk'ten olay yaratacak açıklamalar

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Faik Öztürk birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Faik Öztürk birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar:

"Yoksulluğun dibini gördüm. Bir gün patron olursam neşeli olacağım, renkli giyineceğim dedim, onun için böyle giyiniyorum onun için böyle gülüyorum. Sonra iş adamı oldum ticarette eğriler doğrular vardır, yoksulluk da çektik. Safiye Soyman'la 16 yıldır birlikteyiz. Soğan ekmek yediğimiz günler oldu.8 yıl hiç kimse beni tanımadı. Bir gün Armağan Çağlayan'ın ricasıyla programa çıktım. O sabah herkes bizi konuştu. Hemen program teklifi yaptılar. Elif Güven, Safiye Soyman ve ben birlikte program yaptık. Ben mizahı insanları güldürmeyi seviyorum. Sonra menajerim Altan Karaduman bana türkü okumayı teklif etti. Onu da yaptım. Düğünlerde bayi toplantılarında çıkıyorum. Ev sahibi gibi davranıp herkesi eğlendiriyorum dedi. Bazen Safiye hanımla birlikte çıkıyoruz programlara Safiye hiç kıskanmıyor.16 yılda bir saat küs kalamadık. Çünkü Safiye bana küs olduğunu unutur."

Şimdilerde bir evlendirme programı yapan Faik Öztürk “Ben parayı izleyicinin sırtından kazanıyorum” yorumunda bulundu. Öztürk, Programdan aldığı maaşı üzerine kendi cebinden de koyarak programa katılan yardıma muhtaç insanlara beyaz eşya ve mobilya aldığını, kendi elleriyle de gidip yardıma muhtaç insanların evlerine eşyaları kurduğunu söyledi. Şimdiki sanatçılar yardımda bulunmuyor. Bir tek Gülben Ergen ve Acun Ilıcalı okul yaptırdı. Dayanışmaya açığım dedi. İlk albümünü şehit ailelerine ikincisini huzurevlerine bağışladığını söyledi.

Pakize Suda da sanatçıların çok kazanmalarına rağmen yardıma muhtaç kimselere yardım etmediği konusunda Faik Öztürk'e hak verdi.

Safiye'nin kuruşu bana geçmemiştir


Faik Öztürk, "Bizim Safiye Soyman'la 4 çocuğumuz var. Benim iki oğlum var onlar benim ticaretteki işlerimi devam ettiriyorlar. Onun dışında Safiye hanımın dünya iyisi bir kızı ve engelli oğlu Harun var ona bakıcılar bakıyordu, dedim ki böyle olmaz sen bak, bizimle yaşasın. Harun'u sırtımda taşıyorum. Bu güne kadar evlenmedik. Önemli olan imza atmak değil. Safiye Soyman'ın kuruşu bana geçmemiştir. İkimizin de sırtında büyük yükler var dedi. Biz Safiye Soyman'la çocuk için geç kaldık" şeklinde konuştu. Öztürk şunları söyledi:

"Herkes beni sevmek zorunda değil, iyi ya da kötüyü ayırmanın sosyal medyada imkanı yok, Özgecan kızımızın acısını biz de yaşadık o gün programım vardı. Yoksul aileleri sevindirdim. Benim programımın formatı eğlence. Orada yakamıza fotoğraf takıp saygı duruşunda bulunduk. Format gereği seyirciler oynadı. Yakamızda fotoğraf varken oynamak yanlış anlaşıldı. Şimdiler de Özgecan adına valilik tarafından toplanacak olan bağışlarla okul yaptırılacak. Bana tepki gösteren kimse bağış yapmayacak ama ben yapacağım."

FAİK ÖZTÜRK YÖNETMEN OLUYOR

Faik Öztürk ilk kez bir sinema filmi çekeceğini açıkladı. Öztürk, "Filmde rol alan herkes akrabam olacak bende yönetmen olacağım. İlk kez açıklıyorum çok güldüreceğim" dedi.