İlker Ayrık'tan Söylemezsem Olmaz'a çok özel açıklamalar

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok özel açıklamalara imza attı.

Yapışık Kardeşler filmi oyuncuları İlker Ayrık ve Hakan Bulut Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Filmin hem yönetmeni hem de oyuncusu olan başarılı sunucu İlker Ayrık konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok özel açıklamalara imza attı.

HAYALİM TİYATRO SALONU AÇMAK


Tek hayalim bir tiyatro salonu açmak. Yaptığım işlerden para kazandım, başımı sokacak bir evle birlikte eşimin ve çocuğumun hayat sigortalarını yaptırdım. Benim için tek öncelikler buydu. Şimdi tek hayalim, Müjdat Gezen gibi bir ustanın öğrencisi olarak tiyatro salonu açmak ve tiyatro eğitmenliği yapmak.

FİLM ÇEKECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYORDUM


Sinemayı araştırdım ve oturup düşündüğümde çok pahalı gelmişti. Ama gerekli hazırlıkları, çalışmaları yaptık ve hayalimi gerçekleştirdim. Film çekeceğimi, böyle bir işin altına gireceğimi hiç düşünmezdim ve asla pişman değilim.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERMEK İÇİN DOĞRU ZAMANI BEKLİYORUM

Eleştirileri şimdi biriktiriyorum. Çok gezdiğim için yorumlama hakkımı henüz kullanmıyorum. Sadece şu anda çok duygusal olduğum için doğru zaman olduğu düşünmüyorum. Tabi ki de eleştirileri dikkate alacağım, dünyanın en önemli işini yapmıyoruz sonuçta.

ESER YENENLER VE İBRAHİM BÜYÜKAK'A TEKLİF GÖTÜRDÜM

3 Adam programına konuk olduğum zaman Eser ve İbrahim'e filmi anlattım ve teklifimi yaptım. İlk etapta oynayacaklarını belirttiler fakat sonra kendi iş durumları ve takvimleriyle alakalı olarak yer alamayacaklarını belirttiler. Filmde çok sayıda ünlü oyuncunun yer almasını arkadaşlık ilişkimize bağlıyorum, castı nasıl yaptın diye soranlara cep telefonumla diyorum.

MEHMET ALİ ERBİL'E BENZETİLMEK GURUR VERİCİ


Mehmet Ali Erbil'e benzetilmek gurur verici. Çok önemli bir isim Mehmet Ali Erbil. Halkın gözünde hiç bitmeyen bir kredisi var ve ona benzetilmek bir gurur. Sunuculuk konusunda usta olmuş bir isim Mehmet Ali Erbil.

GİŞE SAYISI FİLMİN BAŞARISINI GÖSTERMEZ

Çok gişe yapmış iyi film, az gişe yapmış kötü film diye bir yorumda bulunmak çok yanlış. Ben her zaman yaptığım işten daha iyisini yapmak için çalışıyorum ve bunda sonra çekeceğim film kesinlikle daha iyi bir film olmalı. Yapışık Kardeşler filminin ikincisinin belli aşamaları bitmiş durumda ama üstüne tekrar düşünüp konuşacağız.

HAKAN BULUT: İLKER AYRIK BENDEN KURTULAMAZ


Artık İlker Ayrık ile hiç ayrılmayacağını belirten Hakan Bulut;''İlker Ayrık benden kurtulamaz, bana sahne kuracağını söylediğinden beri bende ona o oyunda ve salonda yer alacağımı söylüyorum.'' dedi.