O fobisini Nazlı Çelik'le yendi

Serdar Bilgili, evlilik fobisini Nazlı Çelik'le yendi.

Beşiktaş Kulübü eski başkanlarından ünlü işadamı Serdar Bilgili, spiker Nazlı Çelik'le 14 Şubat'ta Madrid'de hayatını birleştirdi. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Star Ana Haber'in güzel spikeri Nazlı Çelik'le dünyaevine giren Serdar Bilgili'nin evlilik fobisi nasıl yendiğini yazdı.

İşte Bülent Cankurt'un yazısı...

3 AYDA BAŞARDI


Daha önce başından iki evlilik geçen ve evlilik fobisi olduğu konuşulan Bilgili'yi, 50 yaşında ikinci kez baba yapan Fransız model sevgilisi Amelia Latournald bile nikah masasına oturtamamıştı. Bunu üç ayda başaran Nazlı Çelik'i tebrik etmiştim. Ancak sosyetede konuşulanlara göre işin rengi hiç de öyle değilmiş!

NAZLI'NIN BABASI DOĞUŞ GRUBU'NUN ORTAĞI

Meğer Serdar Bilgili'nin evlilik fobisi, boşanması durumunda vereceği tazminat ve nafakadan kaynaklanıyormuş! Bu kez karşısına çıkan kısmet; Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Çelik'in kızı Nazlı Çelik olunca, evlilik fobisi falan kalmamış! Yani Bilgili, şimdiye kadar sevgilileri zengin olmadığı için evlilik fobisini bahane edip evlenmemiş. Sosyete kulislerinde top 10'daki bir numaralı dedikodu şimdi bu...