Hakan Ural'dan çok konuşulacak açıklamalar

Hakan Ural konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Hakan Ural konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Oğlu Engincan Ural hakkında yapılan eleştiriler için “Allah'tan Engincan hiçbir şeyi umursamıyor” yorumunda bulunan Hakan Ural, hakkında merak edilen soruları canlı yayında cevapladı…

Hakan Ural'ın açıklamaları şöyle;

"SENİN EVLADIN YOK MU?"

Engin Can'ın çarpraz bağları koptu, bu yüzden futbol oynamasına karşıyım. Benim çocuklarım her türlü eleştiriye açık olmalı. İnsanları eleştirebilirsiniz ama şahsiyetlerine, haysiyetlerine, onurlarına laf edildiği noktada sıkıntı çıkar. Fütursuz bir isim çıkıyor, sırf gündem olmak için oğlum hakkında abuk sabuk laflar ediyor. Oğlum senin evladın yok mu? Seni kim büyüttü? Çok korkuyordum üzülüp içine atmasını ama Allah'tan Engincan'ın hiçbir şey umrunda değil. Standartları koruduğumuz sürece beni de eleştirsinler, Engin Can'ı da eleştirsinler. Oğlum diye söylüyorsam Allah beni buradan çıkartmasın; Engincan dünya iyisi bir çocuk İki çocuğumdan da Allah razı olsun; pırıl pırıllar ve efendiler…

"ENGİNCAN'IN MEZUNİYETİNE GİDEMEYECEĞİM"


Eşim işi gereği sürekli yurt dışında. İki yaşındaki kızım şimdiden 11 kez yurtdışına çıktı.

Eşim geçtiğimiz günlerde Engin Can'ın yanına, Miami'ye gitti. Bense uçak fobim olduğu için gidemedim. 10 yıldır uçak fobim var. Uçağa binemiyorum, yurt dışına çıkamıyorum.
Yıllardır uçağa binemedim. Bu fobiyi yenmenin yollarını çok denedim ama bir türlü yenemedim. Engin Can bu yıl mezun oluyor, mezuniyetine bile gidemeyeceğim.

"DAYANAMAYIP AĞLIYORUM"

Baba olmak dünyanın en güzel şeyi. Çocukları çok seviyorum.Kızım Gisela iki yaşında. Yeniden baba olmadan önce bir ikilem yaşamıştım ama iyi ki Gisela olmuş. Engin Can ile Melisa da çok düşkünler kardeşlerine. Engin Can ve Melisa doğduğunda çok gençtim ve hayatı hızlı yaşıyordum. 40 yaşından sonra ise daha duygusal oldum, her şeye ağlar oldum. Kemal Sunal filmi izlediğimde bile dayanamayıp ağlıyorum. Engin Can ve Melisa ile birlikte büyüdüm. Kızım Gisela'da ise duygularımla babalık yaşıyorum.

"NURGÜL YEŞİLÇAY'A HAYRANIM"

Nurgül Yeşilçay'a hayranım. İnanılmaz biri. Nurgül ekranda büyüyor; inanılmaz bir ışığı var ama Cem'den ayrıldıktan sonra sosyal hayatında problemler yaşadığı için birkaç talihsiz işi oldu. Dizi yapmayı gözüm yemiyor artık. O tempoya hiç gerek yok. Sinema ise çok keyifli. Önümüzdeki dönemde yeni bir sinema filminde daha rol alacağım.

"CANLI YAYINDA SOYUNSAM GÜNDEM OLURUM"

Reyting şahsiyemizi bozdu. Canlı yayında soyunsam gündem olurum. Ertesi gün bir başka programda iki kişi soyunsa onlar gündem olacak. Bunun adı başarı mı şimdi?