Demet Akalın'dan Kurretülayn’a altın gibi tüyo

Hafta içi her gün TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan Ütopya’ ya sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

Demet Akalın'dan Kurretülayn’a altın gibi tüyo
Kendi Ütopyalarını gerçekleştirmek için büyük mücadele veren yarışmacılar Demet Akalın ve Okan Kurt'un ziyareti ile büyük sevinç yaşadı.

Tüm Ütopyalılar ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Demet Akalın, nasıl evlenme teklifi aldığını anlatırken, kendisiyle birlikte Ütopya'ya gelen eşi Okan Kurt da evdekiler tarafından mutlulukla karşılandı.

Demet Akalın, Okan Kurt'la evlenebilmek için taktiksel bir strateji içine girdiğini ifade ederken 'Biz Okan'la çıkıyorduk. 5-6 ay falan geçti. Baktım adamın niyeti yok. Ben dedim bir uzayayım senin evlenmeye niyetin yok. Bir gece ayrılalım dedim ve o da 'Tamam' dedi. Eşyalarını falan topladı, ben hemen kızlarla gecelere...' dedi.

Okan Kurt'un ayrılık sonrası aynı sabah kapıda belirdiğini söyleyen Akalın 'Bir baktım sabah kör karanlık kapı. Saat altı mı ne? Buyur söyle oradan dedim. 'Bir şey söyleyeceğim açar mısın' dedi. 'Oradan söyle' dedim. Şu kadar açtım ama içeri girdi. 'Evlenelim mi? dedi. 'Nerede bunun çiçeği, nerede bunun yüzüğü, ne kadar romantiksin' dedim. Onun için bekle bekle olmuyor.' şeklinde konuştu.

Konserlerinden ve anılardan bahseden Demet Akalın yarışmacılar için büyük moral oldu. Semih ve Kurretülayn'a “Evlenecek misiniz?” diye soran Demet Akalın, eğer evlenirlerse düğünlerine geleceğinin sözünü verdi. Ayrıca arkadaşları için hediye de aldı.

BEYAZ GAZETE