Canlı yayında Demet Akalın tartışması

Uludağ'da verdiği konserinde ekibine yemek olarak sadece içinde 2 köfte olan ekmek gönderen menajerine ateş püsküren Demet Akalın canlı yayında tartışma konusu oldu.

Uludağ'da sahneye çıkan ünlü şarkıcı Demet Akalın, konser ekibine yemek olarak köfte ekmek gönderen menajerine ateş püskürdü.

Demet Akalın, yollarını ayırdığı menajeri Haluk Şentürk'ün Whitefest kapsamında Uludağ'da verdiği konserinde ekibine yemek olarak sadece içinde 2 köfte olan ekmek gönderdiğini görünce çıldırdı.

Tepkisini Twitter'dan dile getiren Akalın 'Aklınca son işi diye bana ders verecek. Seni geldiğin yere döndürmek boynumun borcu olsun! Dua et kocama sen! Senin yaptığın telefon menajerliği bu kadar olur işte! Koskoca Diva gitmiş bir bildiği varmış. Yaptığın işin başında durucaksın. Üzerimden dünya kadar para kazanıyorsun. Ekibime bunu yemek diye göndermeyeceksin' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın bu hareketi Aramızda Kalmasın programının da tartışma konusu oldu.

Programın yorumcuları Jess Molho ile Funda Özkalyoncu arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

Jess Molho, 'Demet'i çok severim, konserlerini çok severim ama bu konudan bize ne' diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine Funda Özkalyoncu, 'Demet menajerine sosyal medya üzerinden haddini bildirmiş. Bu insan haklarına aykırı. Bir ekmek arasında iki köfte olur mu?' karşılığını verdi.

Molho ise, 'Bu insan haklarına aykırı değil mi? Adamı herkesin önünde lanse etmek...' dedi.

Özkalyoncu da buna karşılık, 'Sen başkasının insan haklarını ezersen ben de senin insan haklarını ezerim' ifadesini kullandı.

'MİLLET SOĞANLA KARIN DOYURUYOR'

'Yarım ekmek iki köfte ile hiç kimse ölmez, karın da doyar. Millet soğanla karın doyuruyor. Bence bunu konuşmaya gerek yok' diyen Molho'ya Özkalyoncu, 'Senin çocuğuna öyle köfte verseler itiraz etmez misin?' sorusunu yöneltti.

Jess Molho da, 'Ederim ama bunu lokal bırakırım. Kalkıp şu köfteci benim çocuğumu şu şekilde kazıkladı diye herkese lanse etmem, linç kampanyası başlatmam' yanıtını verdi. BEYAZ GAZETE