Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiri

Gazeteci sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Karagül dizisinin ünlü oyuncusu Muharrem Saruhan Hünel’e mahkeme koruma kararı verdi. Karara göre, dayak yediğini iddia eden eski sevgili, 6 ay boyunca Hünel’in konutuna dahi yaklaşamayacak.

Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiri
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın önleyici tedbir talebi üzerine İstanbul Anadolu 2. Aile Mahkemesi; Saruhan Hünel'in eski sevgilisi E.S.'nin, 6 ay süreyle Muharrem Saruhan Hünel'e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, Hünel'in bulunduğu konuta, okula, iş yerine ve yakınlarına yaklaşmamasına, E.S'nin 6 ay süreyle Saruhan Hünel'i iletişim araçları ile rahatsız etmemesine karar verdi.

Kararın birer suretinin taraflara tebliğ edilmesini isteyen mahkeme kararına göre, hükmolunan tedbire karşı davranılması halinde, aykırılığın ağırlığına göre 3 günden 10 güne kadar hapis cezası uygulanacağı bildirildi.

Ayrıca aykırılığın her tekrarında ise ihlal edilen tedbirin niteliğine ve aykırılığına göre hapis süresinin 15 günden 30 güne kadar verilebileceği kaydedildi.

Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiri

Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiri

Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiriEdda Sönmez'e koruma! Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiri'Ağabeyim Saruhan Hünel böyle bir şey yapmaz' Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiriSaruhan Hünel ile Edda Sönmez'in telefon yazışmaları Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiriPascal Nouma sessizliğini bozdu Muharrem Saruhan Hünel'e koruma tedbiriSaruhan Hünel: Bu bir darbedir

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.