Nihat Doğan: 5 milyonluk kaybım oldu

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Nihat Doğan pişmanlığını anlatan açıklamalarda bulundu.

Nihat Doğan: 5 milyonluk kaybım oldu
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem olmaz programına telefonla bağlanan Nihat Doğan pişmanlığını anlatan açıklamalarda bulundu.

Verdiği bir röportajda 'Zerre-i miskal kadar pişman değilim. ‘Ben sokağa mini etekle çıkacağım' diyen birine; ‘bacım, sokağa mini etekle çıkarsan dışarısı sapık dolu, seni taciz ederler' demişim bunda ne var?” diyen Nihat Doğan benim sözlerimi medyada çarpıtmışlar ve rahmetli bir kıza mâl etmişler' diyen Nihat Doğan kendini savunmayı da ihmal etmedi. Nihat Doğan Ahu Sungur'un sözlerini çarpıttığını savundu.

Doğan, “Benim yazdığım tweetler Ahu Sungur içindir. Ben mini eteğe karşı değilim isteyen istediğini giyer ben buna karışabilecek bir insan değilim. Yazdığım tweet değil zamanlamam yanlıştı. Yerinde giyersen mini eteğe bir şey diyemem ama sokakta mini etek giyersen tacize uğrarsın ben her yerde giyilmesine karşıyım demiyorum sokakta giyilmesini doğru bulmuyorum” diyerek attığı olaylı tweetlerinin aslını açıkladı.

'ANNEMİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU'


Nihat Doğan, 'Ben tweetleri zamansız attım. Zamanlamam yanlıştı bu hatam için özür dilerim. Ortadaki zamanı hatalı tweet bir linç kampanyasına dönüştürdüler. Benim de kardeşlerim var ben bu düşünceyle yazdım. Annemin psikolojisi bozuldu benimle ilgili çıkan haberler yüzünden' dedi.

'5 MİLYONA YAKIN KAYBIM VAR'


'Beni yerden yere vurdular ama hiçbirine kırgın değilim' diyen Nihat Doğan büyük bir bedel ödediğini söyledi.

Doğan, '5 milyona yakın büyük bir kaybım oldu ama artık yavaş yavaş iş almaya başladım. Çok zorlandığım zamanlar oldu kiramı ödemekte zorlandığım zamanlar oldu ve yeni bir albüm çıkaracağım' şeklinde konuştu. 

Nihat Doğan: 5 milyonluk kaybım olduNihat Doğan 10 ay sonra konuştu: Mini etek giyen taciz edilirNihat Doğan: 5 milyonluk kaybım olduNihat Doğan'dan şok tweetNihat Doğan: 5 milyonluk kaybım olduNihat Doğan Beyaz Futbol'a konuştuNihat Doğan: 5 milyonluk kaybım olduAhmet Çakar, Nihat Doğan'a saydırdı