Saruhan Hünel sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz haftalarda gazeteci sevgilisi Edda Sönmez’i darp ettiği iddia edilen Saruhan Hünel Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuştu. Programın canlı yayınına bağlanan Saruhan Hünel ilginç açıklamalarda bulundu.

Bir basın açıklaması yapan Saruhan Hünel açıklamanın gazetelere yansımasında tamamen tarafsız olunmadığını şu sözlerle açıkladı;

“Basın açıklamamda özellikle yazdığım şeyler onun dostları tarafından üzerleri çizilerek hatta tamamen silinerek basında yer aldı. Bir insan bu kadar reklam yaparak, bu kadar kendini kötü ve mağdur durumda göstererek beni nasıl kötülüyor benim aklım almıyor.”

“Bana kendisi iyi yerlerde olan, tanınan kadınların yerinde olmak istediğini söyledi” diyen Saruhan Hünel, ilerleyen günlerde kitabı çıkacak olan Edda Sönmez'in kendisini reklam amaçlı kullandığını iddia etti.

Saruhan Hünel sessizliğini bozduPascal Nouma sessizliğini bozdu “6 aydır benden sözde 5 defa dayak yemiş bir insan bunları belgelemiş ve birden bu belgeleri kullanıp her yerde benim haberlerimi yapıp mağdur olmuş, üstüne sessiz kadınların kahramanı olarak ortaya çıkmış. Peki, neden 5. kez dayak yiyip de 6 gün sonra gidiyor ve evine uzak olan bir hastaneden darp raporu alıyor? Gözüne bir şey olmadığı halde hatta raporda bile gözüyle ilgili herhangi bir şey yazmazken neden mor gözlü fotoğraflarını yayınladı? Algı yaratmak için raporda olmadığı halde sözde morarmış gözünün fotoğraflarını verdi basına. Yürürken düşüp omzunuz morarsa bile gidip ben eşimden veya sevgilimden dayak yedim diye rapor alabiliyorsunuz hastaneden, kötü niyetli insanlar bunu böyle kullanıyor.

Saruhan Hünel sessizliğini bozduSaruhan Hünel ile Edda Sönmez'in telefon yazışmaları Hünel, Edda Sönmez'le basına yansıyan yazışmalarıyla ilgili de “O yazışmalarla oynanmış. Ben zaten bu konuşmanın geçmişini istedim” dedi.

Hünel şöyle devam etti;

Defalarca kez ayrılmak istedim ama ayrılamadık ve bunu yaptı. Benim zaten şahitlerim var bu olayla ilgili. Bu insanın beni kullanmasına izin verdiğim için de herkesten özür diliyorum. Herkesle röportaj yapıyor ama sanırım en aptal beni gördü.

Saruhan Hünel sessizliğini bozdu'Ağabeyim Saruhan Hünel böyle bir şey yapmaz'
Saruhan Hünel röportaj yapmak için tanıştığı Edda Sönmez'in darp iddialarını yalanladı ve kendisini reklam yapmak için kullandığını belirtti.

Saruhan Hünel sessizliğini bozdu

Saruhan Hünel sessizliğini bozdu

Saruhan Hünel sessizliğini bozdu