Malkoç Sualp panikledi

Bade İşçil ile olaylı boşanma davası devam eden Malkoç Süalp, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Sosyetik işadamı, baş başa yemek yediği esmer güzelle yakalanmamak için büyük panik yaşadı

Malkoç Sualp panikledi
Güzel oyuncu Bade İşçil'le süren olaylı boşanma davasıyla sıkıntılı günler geçiren Malkoç Süalp, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Beymen Cafe'de esmer bir kadın ile baş başa yemek yiyen Süalp, mekan çıkışında görevlilerden gazeteci olup olmadığını kontrol etmesini istedi. Aldığı yanıt ile muhabirlerin dışarıda bulunmadığını düşünen işadamı, bir anda patlayan flaşlar ile neye uğradığını şaşırdı. Yanında bulunan esmer güzelden koşar adım ayrılan sosyetik işadamı, soruları da yanıtsız bıraktı. Taksiyle oradan ayrılan Malkoç Süalp, hemen telefonuna sarılıp iddiaya göre esmer güzelden gazetecilere görüntü vermemesini rica etti.

YÜZÜNÜ GİZLEMEYİ BAŞARDI

Malkoç Süalp'in yanındaki gizemli güzel ise Beymen mağazasına girerek yüzünü gizlemeyi başardı. Esmer güzel, burada yarım saat kalıp arka kapıdan kaçtı. Sosyetik işadamının bu görüntülerinin boşanma davasını nasıl etkileyeceği ise merak konusu olurken gözler kuşkusuz yine Bade İşçil'e çevrildi.