Can Tanrıyar'dan eski eşi Petek Dinçöz'e şok suçlama

Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz’ün kendisini öldürmek için tetikçi tuttuğunu iddia ederek "Beni koruyun" dedi.

Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz'ün kendisini ve iki oğlunu öldürtmek için tetikçi tuttuğunu iddia ederek, koruma talebinde bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Tanrıyar dilekçesinde şu iddialara yer verdi: Petek Dinçöz ile 5 yıl önce boşandık. Boşanma sırasında Petek 'seni Urfalı abime öldürteceğim' diyordu. Savcılıkta ölüm tehditleri nedeniyle soruşturma devam ediyor.

Can Tanrıyar'dan eski eşi Petek Dinçöz'e şok suçlama

'ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDUM''

2013'ten beri soruşturma sürerken 11 Kasım 2015'te cezaevinden Hidayet T. adlı hükümlüden bir mektup geldi. Hidayet T. mektubunda 'Beni herkes tanır. Bak şarkıcı Berkay'ın başına neler geldi' ifadelerini kullanarak şarkıcı Berkay'ı vuran kişinin de kendisi olduğu iddia ediyor. Mektupta beni ve iki oğlumu öldürtmek için Petek Dinçöz ve annesi Esra Suay Toğuş'un, Hidayet T.'ye 500 bin lira teklif ettiği yazıyor. Mektubu savcılığa vererek Petek Dinçöz ve annesinden 'öldürmeye teşebbüs' suçundan şikayetçi oldum. Ancak kendim ve iki oğlumun hayatından endişe ediyorum.


Can Tanrıyar'dan eski eşi Petek Dinçöz'e şok suçlamaCan Tanrıyar: Petek Dinçöz beni öldürmesi için kiralık katil tuttuCan Tanrıyar'dan eski eşi Petek Dinçöz'e şok suçlamaCan Tanrıyar'a Cezaevinden Gönderilen Mektup Ortalığı Karıştırdı