Paramparça dizisi 'paramparça' oldu

Reyting rekorları kıran dizi Paramparça’da yaşanan ve bomba etkisi yaratan öpüşme krizinin perde arkası Beyaz Tv'deki Söylemezsem Olmaz’da aralandı.

Paramparça dizisi 'paramparça' oldu
Geçen hafta Paramparça dizi setinde yaşanan büyük krizi konuşulmuştu. Öpüşme krizi olarak adlandırılan ve Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasında yaşandığı iddia olayın detayları ortaya çıktı.

Sır gibi saklanan gerçekleri sadece “Söylemezsem Olmaz” ortaya çıkardı. Görgü tanığı konuştu. İddialar çok büyüktü. Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasındaki romantik dakikalar aslında hiç de ekrana yansıdığı gibi değildi. Görgü tanıklarının “Söylemezsem Olmaz” ekibine yapmış oldukları çok özel açıklamalara göre, olay şu şekilde gerçekleşmişti.

Set ekibi dizinin bölümünün çekileceği Bolu Yedigöller'e gitmişti. Aslında her şey yolundaydı. Çekimlere başlanmak için Nurgül Yeşilçay bekleniyordu. Ancak ne olduysa Nurgül Yeşilçay sete geldikten sonra oldu. Görgü tanıkları, Nurgül Yeşilçay, Bolu Yedigöller'deki sete bir hayli geç geldi. Birden bire agresif tavırlar sergilemeye başladı. Set ekibine ve figüranlara hakaretler savurdu. Bir köşede oturan Erkan Petekkaya'nın yanına gitti ve yüzüne bakarak Petekkaya'ya küfürler yağdırdı. Nurgül Yeşilçay'ın sözleri yenilir yutulur cinsten değildi. Ağıza alınmayacak kadar ağırdı. Sette kriz çıkardığı öne sürülen Nurgül Yeşilçay iddialara göre; o anlarda çok sarhoştu ve kendini kontrol edebilecek durumda değildi. Yine Söylemezsem Olmaz ekibine o an sette bulunan kişilerin vermiş oldukları bilgiye göre, çekimleri aksatan ve olay çıkaran Nurgül Yeşilçay, yaptıklarının bedelini ağır ödedi. Yaşanan olaylar üzerine yönetim Nurgül Yeşilçay ile yollarını ayırma kararı aldı. Nurgül Yeşilçay ise bu durumu hazmedemedi.

Paramparça dizisi 'paramparça' oldu

Bir başka iddia da Yeşilçay'ın yapımcıya söylediği iddia edilen “beni kovun” haberlerini de kendisinin yaptırdığı. Nurgül Yeşilçay'ın bu iddialar karşısında neler söyleceği ise merak konusu.


Bu haberin Söylemezsem Olmaz stüdyosunda konuşmasının ardından Söylemezsem Olmaz moderatörü Lerzan Mutlu: 'Ben inanamadım' dedi.

Paramparça dizisi 'paramparça' oldu

'NURGÜL KÜFÜRLER ETMİŞ'

Oya Aydoğan ise şunları söyledi:

Bende şok oldum ama tesadüfen sette çalışan arkadaşlarımdan çok yakınlarından bazı duyumlar aldım. İstanbul dışına bir yere gidiyorlar. Bunlar giderken hani hep Nurgül diyordu ya hep ben erken gidiyorum onları bekliyorum diye. Bu arada bütün hazırlıklar tamamlanmış Nurgül bekleniyor. Nurgül gelmiş herkes bir özür beklerken çekimlerde o sahnede bir şarkı söylemesi gerekiyormuş Nurgül'ün ya da bir şey söyleyecekmiş. O sırada da sen Şehrazat'ın şu parçasını biliyor musun derken, Nurgül de dönüp küfürler etmeye başlamış, öyle cevap vermiş.

Herkes Erkan'dan fevri olduğu için bir şeyler beklerken, Erkan tekrar sormuş bunun üzerine aynı cevabı tekrar alınca, Erkan tüm sakinliğini koruyarak üstü kapalı bir küfürle karşılık vermiş. Neyseki ilk tartışma böyle bitmiş. Bu seferde, Erkan kötü davranıyor derken Nurgül kötü davranmaya başlamış. Setten tanıdıklarım anlattılar ve tanıdığı bütün gazetecileri arayıp Erkan'ın aleyhine bir kampanya başlatmış. Hep Erkan'ı kötülüyormuş. Zaten dizi Erkan Petekkaya'nın yüzünden Arap ülkelerine satılıyormuş. Bir tercih yapılırsa Erkan seçilecekmiş. Olay artık inatlaşmaya dönüşmüş, Erkan gelmeden Nurgül gelmiyormuş. Artık beraber sahneleri iyice azalmış anlaşamadıkları için. Nurgül de hâlbuki setten mimli biri değil Erkan da öyle değil. Yalnızca artık yıldızları barışmadı.'Paramparça dizisi 'paramparça' olduErkan Petek Kaya'nın Şoray kanunları kavga çıkardıParamparça dizisi 'paramparça' olduSöylemezsem Olmaz - Paramparça dizisine ağır eleştiri