Demet Akalın: Serdar'a selam yok demedim

Geçtiğimiz gün hakkında çıkan ‘Serdar Ortaç’a selam yok başlıklı’ haberlere ünlü popçu Demet Akalın'dan sert tepki geldi.

Geçtiğimiz gün hakkında çıkan ‘Serdar Ortaç'a selam yok başlıklı' haberlere ünlü popçu Demet Akalın Beyaz TV'de yayınlanan Söylemesem Olmaz programının canlı yayınına bağlanarak cevap verdi.

Demet Akalın'ın yıldızının bir türlü barışmadığı Hande Yener'le araları çok iyi olan hatta düet yapan Serdar Ortaç'a selam vermeyeceğini, buna gerek olmadığını düşündüğü iddia edilen Demet Akalın şu açıklamaları yaptı:

'Muhabirler bana 'Serdar Ortaç sizi biriyle barıştıracak' dedi, bende 'hiç gerek yok' dedim. 'Konuşuyor musunuz?' dediler, bende 'yok görüşmüyoruz' dedim. Neden yalan söyleyeyim uzun zamandır görüşmüyoruz. Ben alışveriş yapıyordum orada. Bana kavgacı damgası yapışmış, ondan böyle bir haber yazılmış. Ben kesinlikle böyle bir şey demedim. Zaten bir araya gelsek de elini uzatsa sıkarım. Kin güden bir insan değilim. Benim kimseye dargınlığım, küslüğüm yok. Böyle bir şeye gerek de yok'

'KIYMET BİLEN BİR İNSANIM'


2 buçuk senedir kimseye cevap vermediğini ifade eden Akalın, 'Her zaman dua ediyorum ki benden daha iyi olup bana bulaşmasınlar. Serdar'la ilgili her zaman söylüyorum ‘Bittim' şarkısıyla benim fitilimi ateşlemiş insan. Ben kıymet bilir bir insanım. Bana iyilik yapana ben neden selam vermeyim' ifadelerini kullandı.

'EN FAZLA BENİM ALBÜMÜM SATTI'

Demet Akalın Gülşen'in albümünün daha çok sattığı haberine ilişkin ise, 'Ben, Gülşen'le en çok ben sattım polemiğine girmedim. Bu yılın en fazla satan albümü ‘Pırlanta' diye Gülşen katıldığım radyo programını arayıp kendisi söyledi' dedi.

Geçtiğimiz aylarda Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, arkadaş çevresinden biraz uzak kalmasının da taşınmasında etkili olduğunu söyledi. Akalın, yeniden eski evine taşınacağını, yeni evinin bazı yerlere uzak olduğu için zorlandığı bilgisini de verdi. BEYAZ GAZETE