Şahan Gökbakar asılsız habere patladı

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından restoran kapattı haberlerine patladı.

Şahan Gökbakar asılsız habere patladı
Şahan Gökbakar, 'Levent'te suşi yemek için gittiği restaurantta rahat yemek yemek için mekanı kapattırdı.' haberlerini sosyal medya hesabından ağır bir şekilde eleştirdi.

Kendisi hakkında çıkan haberlerin hiçbir zaman gerçekleri yansıtmadığını söyleyen Gökbakar, 'Yahu siz hiç gerçeği yansıtmaz mısınız? Bu aciklamayi da her seferinde yapiorum zerre geregi olmamasina ragmen ki, hep mi yalan yaziyo bunlar kardesim diyenler gorsun diye, evet hep hep' diye yazdı.

Gökbakar ınstagramdan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

HİÇ GERÇEK YAZMAZ MISINIZ?

'Şimdi bugun benim hakkimda Turkiye magazin gundemini derinden sarsan!! bir haber cikti!:)) Unlulere ve zenginlere karsi 'bunlar boyle arsiz, gorgusuz insanlar iste' minvalinde bir algi yaratma anlayisin hakim oldugu sozde basinimiz yine beni GORGUSUZ! ilan etmeye calismis. Gittigim restorani kapattirmak gibi bir adetim hic olmadi, sevmem zaten yanliz yemek yemegi de. Restoranin calisma saatleri yukarda. Ilgi duyan baksin. Ben 13:30 gibi gittim icerisi 10 masaya yakin doluydu, 14:00 de restoran kapiya kapali tabelasi asmis ve icerdeki diger musterilerle de yemeklerimizi bitirip 14:30 sularinda ciktik. Saat 14:00 de kapandigi icin baska yeni musteri gelmesin diye asiyorlar CLOSE tabelasini! Ben normal yasayan ve normal bir insan oldugum icin oglen yemeginde restoran kapatmam. Ozel bir organizasyon olur bir kutlama olur party olur o zaman butcem nereye yeterse orayi kapatirim. Ama ogle yemegi degil:))Anca boyle sallamasyon, osurmasyon, atmasyon degersiz bazi haberler:))). NOT:: YAHU SIZ HIC GERCEK YAZMAZMISINIZ??? NOT2: Bu aciklamayi da her seferinde yapiorum zerre geregi olmamasina ragmen ki, hep mi yalan yaziyo bunlar kardesim diyenler gorsun diye!!:)) evet hep hep'

Şahan Gökbakar asılsız habere patladı