Deniz Berdan sıradışı defilesiyle beğeni topladı

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına tasarımcı Deniz Berdan’ın Monster Mans adını vererek hazırladığı sıradışı tasarımlarını sergilediği defile konuşuldu.

Defileye katılan isimlerden Hakan Akkaya Deniz Berdan için şunları söyledi:

“Deli o da biliyorsunuz Hiç normal bir şey yapamıyor. Deniz Berdan'ı tarzını çok seviyorum. Alışılmış işler dışında sadece kendini tatmin etmek için bu işi yapan insanlarız ne der bu ne der kaygısı yok Deniz Berdan'da onun için çok seviyorum.

Demet Akalın'da defileye katılan isimler arasında çok şık görünüyordu. Giydiği kıyafetin Deniz Berdan'a ait olmadığını söyledi

Deniz Berdan tasarımları hakkında şunları söyledi: ”Çok eğlenceli bir koleksiyon oldu yine bizim 10.cu sezonumuz bu sezon. İsmi koleksiyonun Monster Mans yani canavar gibi geliyoruz bu seneye demek. Çok özen gösterdiğim işlemeler var üstünde ”dedi.

Deniz Berdan'ın defilesi içinse  Lerzan Mutlu “Yalnız çok tarz kıyafetler “diyerek defileye olan beğenisi belirtirken, yorumcularımız da Deniz Berdan'ın artık eşinden ayrı bir şekilde kendini ispatladığını söyleyerek tebrik etti.