Orhan Gencebay itiraf etti

Yıllar önce Sevim Emre'nin albüm çıkarmasını engelleyen Orhan Gencebay şimdi o engeli kaldırıp ve hayat arkadaşı Emre'ye destek olacak.

Orhan Gencebay Sevim Emre ile birlikte Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele katıldı.

Panel çıkışı  uzun yıllardır kameralardan uzak duran Sevim Emre suskunluğunu Beyaz Haber için bozdu. Hem de gündeme bomba gibi düşecek bir süprizle.

ORHAN GENCEBAY İTİRAF ETTİ

Hayata arkadaşı Sevim Emre'nin bir zamanlar assolist olduğunu söyleyen Gencebay 'O yıllarda ben ona engel olmuş olabilirim. İstemedim değil de bir evde iki tane şöhretli sanatçı zor. Karar senindir dedim o beni tercih etti.' dedi.

Orhan Gencebay itiraf etti

ALBÜMDE İKİ ESER GENCEBAY'IN

Albümünün yakında çıkacağını belirten Sevim Emre, albümde iki adet eserin Orhan Gencebay'a ait olduğunu söyledi. Emre kameralar önünde, Gencebay'a sevgisini şu cümlelerle ifade etti:  O benim efendim onun içinde her zaman da kalbimin efendisi diyorum. Sen benim kalbimin efendisisin diyorum daha ne diyeyim.

GENCEBAY HAYRANLARINA MÜJDE

Türkiye'nin Orhan Baba'sı Orhan Gencebay'dan hayranlarını heyecanlandıracak bir albüm geliyor. Son yıllarda sağlık problemleri nedeniyle albüm yapamadığını ifade eden Gencebay
'Ben herşeye rağmen albüm yapmaya devam edeceğim. Benim gönül dostlarıma borcum var. Vefa borcum var tabi de ayrıca onlar benden bekliyorlar. Hazırlanıyorum şu anda notaları yazıyorum.' dedi.