Kasayı Bade İşçil mi boşalttı?

Malkoç Süalp, Bade İşçil ile evlilikleri sırasında birlikte kiralayıp içine ziynet eşyalarını koydukları kasayı, hakim huzurunda açtırdı. Kasa boş çıktı.

Tanıştıktan 1.5 ay sonra evlenen, 2.5 yıl sonra da karşılıklı suçlamalarla boşanma davası açan Bade İşçil ile Malkoç Süalp'in arasında sular durulacak gibi görünmüyor!

Malkoç Süalp, evlilik sürecinde edinilen malların paylaşımı için bir süre önce mahkemeye başvurmuştu. Ayrıca Bade İşçil adına açtırdığı ve ortak kullandıkları kiralık kasada bulunan ailesine ve kendisine ait eşyalar için de ihtiyati tedbir koydurmuştu.

AZUR'UN ALTINLARI DA GİTMİŞ!

Süalp, önceki gün yanına hakimi de alıp Garanti Bankası'nın Etiler Şubesi'ndeki kasayı kontrole gitmiş. Bade İşçil de geldikten sonra kasa açılmış. Bilin bakalım içinden ne çıkmış; hiçbir şey!!!

Mahkeme tutanaklarından öğrendiğime göre; Malkoç Süalp'in kasada olduğunu iddia ettiği, babasından miras kalan kolye, annesine ait pırlantalı kelebek kolye, ikisi Rolex, ikisi de IWC marka dört adet erkek kol saati ve Azur'un doğumunda gelen 40 gram altının yerinde yeller esiyormuş!

Hakim, İşçil'e kasanın içindekileri sorduğunda "Haberim yok" cevabını almış. Aralık'taki duruşmaya kadar İşçil ile Süalp cephesinden bakalım daha ne haberler gelecek...

BUNLAR KAYIP

Malkoç Süalp'in babasından kalan kolye.
Süalp'in annesine ait pırlanta kolye.
İkisi Rolex, ikisi IWC marka dört erkek saati.
Çiftin oğulları Azur'un doğumunda takılan 40 gram altın.