Özcan Deniz Sevimli Tehlikeli'yi anlattı

Özcan Deniz NTV'de katıldığı bir programda yeni filmi 'Sevimli Tehlikeli'yi anlattı...

'Ya Sonra', 'Evim Sensin' ve 'Su ve Ateş' filmleriyle büyük başarı yakalayan Özcan Deniz, 4. filmi 'Sevimli Tehlikeli' hakkında konuştu...

'Sevimli Tehlikeli'de yaşanmışlık olmadığını söyleyen Özcan Deniz 'Çok uzun bir süredir planladığım bir filmdi. Renkli, coşkulu herkesin ailece gelip keyifle izleyebileceği, dramatik tarafı da benden beklendiği kadar, yoğunluğu da içinde barındıran film yapmaktı hedefim' dedi.

Filmi çok uzun zamandır planladığını söyleyen ünlü sanatçı 'Fakat hikayenin içine o masalları yerleştirmek bunu inandırıcı hale getirmek ondan sonra bunu filmin içinde farkettirmeden yedirerek filmin içinde kullanmak bunları hesaplamak biraz uzun sürdü. Bir de oyuncuları bulmam gerekiyordu. Oyuncuları bulmadam filmi yazmak yerine oyuncuları bulduktan sonra hep beraber oturup projeyi oluşturmak daha çok tercih ettiğim bir yoldu. O yüzden bu döneme kaldı' şeklinde konuştu.

Özcan Deniz'in yazıp yönettiği başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı film 6 Şubat'ta vizyona girecek.