Hadise - Hakan Baş aşkı başlamadan bitti

Magazin dünyasında yaşanan sürpriz aşklardan biri olan Hadise-Hakan Baş ilişkisi kısa sürede sona erdi.

Magazin dünyasında yaşanan sürpriz aşklardan biri olan Hadise-Hakan Baş ilişkisi kısa sürede sona erdi. Helin Avşar ve Selin İmer gibi medyatik aşklarıyla bilinen Hakan Baş, son olarak güzel şarkıcı Hadise'nin gönlünü çalmayı başarmıştı. Aralık ayında ilişkiye sıcak bakan Hadise, çok geçmeden genç işadamıyla yollarını ayırdı.

HEP YAKALANDI

Güzel şarkıcının bu kararı almasının sebebi olarak ise Hakan Baş'ın sürekli Hadise ile medyanın önünde olmak istemesi olduğu öğrenildi. Baş'la toplamda 4 kez buluşmasına rağmen her seferinde basına yakalanan Hadise bu durumdan rahatsız oldu.

HAKAN TAKİPTE

Aşk hayatıyla gündeme gelmek istemeyen Hadise'nin yakın çevresine, "Hakan bana göre değil. Sürekli medyanın önünde olmak istiyor. Benim özel hayatımdan önce sanatçı kimliğim var. Bu durum bana ters" diyerek dert yandığı iddia edildi.

Hakan Baş'ın hala Hadise'nin peşinden koştuğu ve şarkıcının ise 'Sadece arkadaş kalabiliriz' cevabı verdiği de konuşulanlar arasında. Bu arada işadamı yeni yıla erkek arkadaşlarıyla birlikte yurt dışında girerken Hadise ise, Azerbaycan'daydı.