Yaşar Alptekin, Amasya'daki olayı anlattı

Eski manken Yaşar Alptekin, Amasya'da yaşadığı ihbar olayını anlatarak "Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, Müslüman kimliği ile dolaşırken böyle bir ihbar olması beni şaşırttı” dedi.

Yaşar Alptekin, Amasya'daki olayı anlattı
Mankenliği bırakarak manevi hayata yönelen Yaşar Alptekin, geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşamıştı. Film çekimi için gittiği Amasra'da cübbe ve sarıkla gezerken dikkat çeken Alptekin, bir vatandaşın ihbarı üzerine polis ekiplerince durdurulmuştu.

Eski manken başından geçen olayı katıldığı bir televizyon programında anlattı. Setten otele dönerken sivil arabaların geldiğini anlatan Yaşar Alptekin, polislerin kimlik kontrolü yaptığını söyledi. Polislerden hakkında ihbar olduğunu öğrendiğini anlatan Alptekin, “Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, Müslüman kimliği ile dolaşırken böyle bir ihbar olması beni şaşırttı” dedi.

Polis memurlarının kendisine oldukça kibar davrandığını aktaran Alptekin, “Beni rahatsız edici hiçbir şey yoktu ama bazı arkadaşlar bunu saptırmışlar. Gözaltına alındı demişler. Asla böyle bir şey yok. Sadece kimlik soruldu.” İfadelerini kullandı. Eski manken sosyal medyada Amasra üzerinden yapılan eleştirilere de tepki gösterdi.

Yaşar Alptekin "Bundan sonra hayatımı daha ehli sünnet yaşamaya gayret edeceğim." şeklinde konuştu.