Pınar Altuğ, o saldırıyı anlattı

Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan’a düzenlenen saldırı hakkında çok kritik detaylar paylaştı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlana 2. Sayfa programına oyuncu-sunucu Pınar Altuğ Atacan konuk oldu. Altuğ, eşi Yağmur Atacan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili konuştu.

“YAĞMUR HAYATTA OLMAYACAKTI”
Saldırının düzenlendiği gün eşinin rutin spor idmanına ayağındaki sakatlık nedeniyle gidemediği anlatan Altuğ, eşinin arabaya binmesiyle saldırının gerçekleştiğini söyledi. Altuğ, “Yağmur o anda ne olduğunu anlamıyor. Kafasını kaldırdığında bir arabanın geçtiğini görüyor. Birileri ateş ediliyor diye bağırıyor. Düşünüyor ki: Çatışma çıktı. O da arada kaldı. O kadar kendine kondurmuyor. Fakat araba aradan çıktıktan sonra yüzüne doğrultulmuş tetiği görüyor. Çok şanslıyız ki silah ateş almıyor. Silah ateş alsaydı şu anda hayatta olmayacaktı” dedi.

“KOCAMI ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTILAR”
Haberi aldığında hayatının en zor dakikalarını yaşadığını aktaran Altuğ, eşinin saldırının şokuyla gizlenerek polise haber verdiğini söyledi. Altuğ, “Hep filmlerde izlediğimiz ya da gazetelerin 3. sayfalarında okuduğuz bir şeydi. Bir gün başımıza geleceği hiç aklımın ucundan geçmezdi.” dedi. Saldırı ardından kızlarını bakıcılara emanet ettiğini belirten Altuğ, “Binlerce şükür olsun ki Yağmur hala hayatta. Bizim başımızda. Biri kocamı öldürmeye çalıştı. Niye, bilmiyoruz. İşin içinden çıkamıyoruz.' ifadelerini kullandı.

“MEHDİLİĞİNİ İLAN EDECEKSİN”
Saldırıyı düzenleyen kişinin önceden alınmış deli raporu nedeniyle serbest bırakıldığını da ekleyen Altuğ, yakalanan kişinin ifadesinde “Bana bir mesaj geldi. Pınar senin ruh ikizin. Eğer Pınar'la evlenirsen mehdiliğini ilan edeceksin. Bu yüzden Yağmur deccal, ortadan kalkması lazım” dediğini söyledi.