Banu Alkan: Türkiye'nin bir numaralı starı benim

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da yaşadığı hesap tartışmasıyla gündeme gelen ünlü sanatçı Banu Alkan, "Hesap ödemem bile olay oluyorsa, demek ki Türkiye'nin bir numaralı starı benim" dedi.

Banu Alkan’ın geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir hesap tartışmasına girdiği iddia edilmişti. İddiaya göre Alkan, 530 liralık hesabı sanatçı olduğunu öne sürerek 200 liraya indirtmişti…Afrodit lakabıyla tanınan sanatçı, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Türkiye’nin merak ettiği olayın detaylarını canlı yayında açıkladı…

Banu Alkan’ın açıklamaları şöyle;

"TÜRKİYE’NİN 1 NUMARALI STARI BENİM"

Demek ki Türkiye’nin bir numaralı starı benim. Hesap ödemem bile olay oluyorsa…

Ailemle İtalyan restoranında her yemeği yiyip 270 lira ödedik. Aşağı inip iki şişe şarap içince ise; 530 lira hesap geldi. En sonunda 530 liralık hesabı 230 liraya düşürdüler.

"PARAYA DEĞER VERMİYORUM"


Benim kadar bonkör biri olamaz, paraya hiç değer vermiyorum.100 bin dolarım gelsin, hepsini yarın dağıtırım, sevdiklerimle paylaşırım. Ben Paris’te ve dünyanın daha birçok yerinde en pahalı otellerde her dakika kalan bir kadınım.

"HAYATIM BOYUNCA KİLOLU OLMADIM"

Ben hayatım boyunca kilolu olmadım, hep kilolu gösterildim.Reklam çekiyorum, “Banu Alkan parasız” diyorlar…Ben çok zengin de gözükmek istemiyorum, Zaten günümüzde paranın kimde olduğu belli değil.

"DİZİ YAPMIYORUM"

Afrodit o kadar güzel bir kadındı ki, bir daha öyle bir kadının geleceğini sanmıyorum.

Türkiye’de benim değerimi her zaman verdiler.Her canlı yayında dizi yapmadığımı söylüyorum.Ben genç kızlığımı yaşamadım 42 film yapacağım diye.

Şimdi yaşamak istiyorum. Son 10 yılda 3 dizi yaptım ve dizilere aman aman dedim.