Fahriye Evcen'ın kaprisleri Kıvanç'ı çıldırttı

'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Bulgar göçmeni Mürvet rolünü canlandıran Fahriye Evcen setteki kaprisleriyle Kıvanç Tatlıtuğ'u çılgına çevirdi.

Dizi sektörünün güzelliği ve oyunculuğu kadar kaprisleriyle de sık sık gündeme gelen ismi Fahriye Evcen, temmuz sonunda sevgilisi Burak Özçivit'le 'Aşk Sana Benzer' filmine başlamış, film setinde aynı zamanda yapım ortağı olan Özçivit'i kaprisleriyle öfkelendirmişti.

Evcen, film biter bitmez Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Bulgar göçmeni Türk kızı Mürvet rolünü canlandırmaya başladı.

Dizinin çekimleri öncesi Evcen ile Tatlıtuğ, tanıtım çekimleri için bir araya geldi. Dizide Kurt Seyit rolünü canlandıran Tatlıtuğ'la senaryo gereği imam nikahıyla evlenecek olan Evcen, tanıtım çekimleri için makyaj odasına girdi ve 3 saat sonra çıktı.

Yeni bölümler için saçını kısaltıp bıyık bırakan Tatlıtuğ, 3 saat Evcen'in hazırlanmasını bekleyince gerildi. Fotoğraf çekimi için Evcen'le yan yana poz veren Tatlıtuğ, tanıtım sahnesi başlamadan 'Ben çekmiyorum' deyip orayı terk etti.