Aydın Aydın şok etti

Ünlü türkücü Aydın Aydın katıldığı bir programa giydiği kıyafetiyle ve makyajıyla damga vurdu.

Yaptığı farklı türkülerle adından sıkça söz ettiren ünlü türkücü Aydın Aydın, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programa canlı yayın konuğu oldu.

Aydın Aydın, programa kıyafetiyle ve yaptırdığı makyajla damga vurdu. Kuraklığa dikkat çekmek isteyen ünlü türkücü kuraklığı simgeleyen kıyafetiyle ve suratına yaptırdığı makyajıyla ilgi odağı oldu.

Aydın Aydın, kıyafetiyle ilgili 'İnsanlara ibret olsun. Aslında bundan sonra sürekli bu manzaralarla karşılaşacağız. Çünkü su bitiyor. 15 yıl önce bir türkü yaptım 'su sesi' diye, insanlar alay ettiler bu adam saçmalıyor diye. Şimdi malesef suyu israf ettik suya sahip çıkmadık. 15- 20 yıldır bas bas bağırıyorum ve böyle bir tepki vermek istiyorum. İnsanlar bu manzaraya bakıp ibret alsınlar. Suya sahip çıkmamız lazım o yüzden böyle bir kostüm diktirdim' şeklinde konuştu.

KAFASINDAN AŞAĞIYA 25 KOVA SÜT DÖKTÜ

Aydın Aydın, ALS hastalarına destek olmak amacıyla 3600 rakımlı yaylada başına kova kova süt döktü.

Ünlü türkücü' 19-20'nci dönem Bingöl Milletvekili Hüsamettin Korkutata'ya, Kadir İnanır'a ve Mustafa Erdoğan'a meydan okuyorum' diyerek kafasından aşağıya 25 kova süt döktürdü.

Aydın Aydın bu konu üzerine bir de 'ALS, ALS kulak verin bu sese' diye bir türkü yazdığını söyledi.