Herkes onun peşinde

Dünyanın en ünlü markalarının reklam kampanyalarında rol alması için milyon dolarlar ödediği genç manken Cara Delevingne, daha geçen hafta 22 yaşına bastı.

Kalın kaşları, kendine has giyim tarzı ve mimikleriyle dünyayı peşinden koşturan modelin, yeni çekilecek James Bond filminde 'Bond kızı' olarak yer almayı istediği konuşuluyor.

PRENSES SOROKINA OLMUŞTU

2012 yılında çekilen Joe Wright yapımı Anna Karenina'da Prenses Sorokina rolünü canlandıran manken, oyunculuk kariyerine Playhouse Presents adlı televizyon dizisinde rol alarak devam etti. Cara'nın önümüzdeki yıl vizyona girecek 4 iddialı filmde de irili ufaklı rollerde izleyeceğiz. Ama onun gözü daha yükseklerde; Bond kızı olmakta... 'Skyfall' filmiyle adını duyuran Sam Mendes'in yöneteceği yeni Bond filminin adı 'Bond 24' olacak. Çekimlere 2015 yılının sonlarında başlanacak.

Çirkin görünmekten korkmadığını söyleyen Cara Delevingne, en etkili 50 model arasında 17'nci sırada bulunuyor.

Biseksüel olduğunu açıklayan manken, daha önce One Direction grubunun solisti Harry Styles ile sevgili olmuştu. Şimdilerdeyse Michelle Rodriguez ve hatta Rihanna ile bile adı anılıyor.

"Ne düşünüyorum biliyor musunuz? İnsanların bundan korkmaması gerektiğini düşünüyorum. Gencim, eğleniyorum, bir şeyleri taklit etmek istemiyorum ve ben bu değilim. Yani, bu konuşulanlar gerçekten umurumda değil. İnsanlar istediklerini söyleyebilirler ama ben iyi zaman geçiriyorum. İnsanlar benim yaşımda neler yaptıklarını biliyorlar ve iyi vakit geçirmediğimi söylersem yalan olur.”