Özge Ulusoy: Şöhreti sindirdim

30 yaş ile birlikte kendisini daha berrak hissettiğini söyleyen Özge Ulusoy, "Ben şöhreti sindirdiğimi düşünüyorum" dedi.

Model ve oyuncu Özge Uluyos, Marie Claire dergisine verdiği röportajda hayatındaki değişiklikler ilgili önemli açıklamalarda bulundu. “Ben bir kere âşık oldum. Ruh eşimi bir kere buldum ve kaybettim ama ikincisini de bulacağıma inanıyorum" diyen Ulusoy, ileride kendisini ödül gibi bekleyen biri olduğunu hissettiğini söyledi.

Ablasının ve yeğeninin kendisine iguana dediğini söyleyen güzel model, “Eğer evdeysem kelimenin tam anlamıyla koltuktan hiç kalkmıyorum. İguana bir kayanın üzerine uzanır ve kalır ya sıcakta, ablam ve yeğenim de bana'iguana’ diye sesleniyor. İşim yoksa hareketsiz bir şekilde evde yatıp kitap okuyorum, film izliyorum. Onun dışında yalnız olmayı sevmeyen biriyim. Kapımı kapadığımda yalnızlıktan hoşlanmıyorum”dedi.

"MUTLUYSAM GÜZEL GÖZÜKÜYORUM"


Güzellik hakkında yalın bir bakışa sahip olduğunu söyleyen Ulusoy, “Aynaya baktığımda mutluysam güzel gözüküyorum. Çünkü mutlu kadın güzeldir. Hayat bir gün çok yukarıdayken bir gün çok aşağıda olabiliyor. İniş çıkışlara alışmamız gerekiyor. Zamanla özünde güzel bir hayatın olduğunu kabul etmeyi ve sana verilenlere şükretmeyi öğreniyorsun. Hayatta başıma kötü ne geldiyse arkasından onunla bağlantılı çok güzel şeyler geldi. Kısacası başıma gelen şeylerden sonra üzülmeyi bıraktım. Önemli olan her zaman daha iyisinin olacağına inanmak” diyerek sözlerini sürdürdü.

Seksi model, 30. yaş gününün nasıl geçtiği sorusuna ise, “Unutulmayacak güzellikte geçmişti. O zamanki erkek arkadaşım sürpriz bir parti yapmıştı bana. Benim bile aklıma gelmeyecek arkadaşlarım çağrılmıştı. Çok güzel bir doğum günüydü. Umarım 40 da öyle olur” diye cevap verdi. 30 yaş ile birlikte kendisini daha berrak hissettiğini söyleyen Ulusoy, “Ben şöhreti sindirdiğimi düşünüyorum. Bir günde ünlü olmadım ve kimseye de öyle davranmıyorum ama bundan sonraki erkek arkadaşıma biraz'Özge Ulusoy’ tavrı yapacağım yoksa şımarıyorlar hemen.”