Baba Karahan konuştu: Pelin çağırsaydı...

Önceki gün evlenen Pelin Karahan’ın 17 yıldır hiç görüşmediği babası, "Kızım düğününe çağırsaydı koşarak giderdim" dedi.

Önceki gün evlenen Pelin Karahan’ın 17 yıldır hiç görüşmediği kuaför babası Bayram Ali Karahan'Kızımın yanında olmak isterdim’ dedi.

Oyuncu Pelin Karahan sevgilisi Bedri Güntay’la önceki gün nikah masasına oturdu. Adile Sultan Yalısı’ndaki düğün öncesi gelin-damat ve aileleri objektiflere mutluluk pozu verdi. O fotoğraflarda bir tek Pelin’in babası Ali Bayram Karahan yoktu. Baba-kız arasında yaşanan kopukluk iki yıl önce basına yansımıştı.

Kuaför baba Karahan


VATAN’a yaptığı röportajda “Annesi boşandıktan sonra kızımı önce İzmir’e sonra İstanbul’a kaçırdı. Yıllarca Pelin’i bulmaya çalıştım. Oynadığı reklam filmini görünce irtibata geçtim ama o benimle görüşmek istemedi” diye anlatmıştı.

Baba-kız tam 17 yıldır bir araya gelmiyor. Kolay kolay da geleceklerini sanmıyorum. Baba Karahan “Sizin sayenizde bir adım attım ama olmadı” diyor.

‘Orada olmak isterdim’

Kızına mutluluklar dileyen Karahan şunları söylüyor: “Bir baba olarak kızımın düğününde bulunmayı çok isterdim. Düğün fotoğraflarına internet sitelerinden baktım. Hem mutluyum hem de buruk. Kızım büyüdü, hayatın içinde bir yere geldi ve evlendi. Ama tüm bunlar olurken manevi olarak onun yanında olamadım. Çağırsaydı koşa koşa giderdim. Görüşsek de görüşmesek de aynı kanı taşıyoruz. Pelin çok mutlu olsun.”