Emrah dünyaevine girdi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, 16 Haziran'da Sibel Kirer ile dünyaevine girdi.

Conrad Otel'de yapılan düğüne çiftin yakın akraba ve dostlarından oluşan 70 davetli katıldı. Davetliler arasında ünlü organizatör Ahmet San, Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, Günay Restaurant'ın sahibi Vahit Yıldız ve eşi, Ciner Holding üst düzey yöneticisi Sıraç Aslan ve eşi, ünlü yapımcı Bülent Seyhan, Kanal D yöneticilerinden Dilek Dağcıoğlu ve eşi Fırat Dağcıoğlu, Prof. Dr. Mete Düren, Mişa Sidi Sarfati, Avukat Aydın Kurban, Kosifler Oto Müdürü Barkın Pınar ve eşi de vardı.Çiftin nikâhını Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kıyarken, şahitliklerini ise Sibel Kirer’in kuzeni Hakan Urfalı ile Emrah’ın kuzeni Uğur Selçuk Türker yaptı. Sibel Kirer kendi tasarlayıp diktiği gelinliği giyerken, Emrah’ın damatlığı Levon Kordonciyan imzalıydı.

Düğünden detaylar

■ Düğün için Conrad Otel’in panoramik terası kiralandı. Teras klasik düzen dışında süslendi. Klasik, nikâh masası yerine çiçeklerle kaplı bir alan üzerinde bulunan yine çiçeklerle kaplı bir nikâh kürsüsü tercih edildi. Gelin yolunun iki yanına özel flamingo sandalyelerle nikâh alanı oluşturuldu. Terasın arka bölümünde oturma grupları yer aldı.

■ Nikâh töreninin hemen ardından kurulan led ekranlarda Emrah’ın gelmiş geçmiş en iyi aşk filmi olarak nitilendirdiği, Kadir İnanır ile Türkan Şoray’ın başrollerinde olduğu'Selvi Boylum Al Yazmalım’ adlı Türk filmi yayınlandı.

Lazerle gökyüzüne isimleri yazıldı

■ Kurulan lazer sistemiyle gökyüzüne Emrah&Sibel yazıldı.

■ Emrah klasik düğün anlayışından hoşlanmadığı için konuklar DJ performansıyla eğlendi.

■ Özel mönüde Norveç somonundan kuzu köftelerine, tavuk tempuradan acılı hindistancevizli karidese ve Belçika çikolatasına batırılmış çileklere kadar her şey vardı. Konuklara toplamda 30 çeşit yiyecek servis edildi.

■ Çiftin özel olarak yaptırılan düğün pastası piyano şeklindeydi.