Yasemin Allen'ın motor tutkusu

Son olarak "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle ekranda izlediğimiz Yasemin Allen, BeStyle dergisi için objektif karşısına geçti. Güzel oyuncu, verdiği çok özel pozların ardından hakkında merak edilenleri anlattı.

Yasemin Allen, güzelliği ve Avrupai havasıyla dikkat çeken başarılı bir oyuncu. Güzel ismin, sayabileceğimiz pek çok olumlu özelliğini bir zamanların önemli sanatçılarından olan annesi Suna Yıldızoğlu'ndan aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Avustralya'dan tatile geldiği bir dönemde Türkiye'de kalmaya karar veren Allen, orada bulunduğu uzun süre zarfında sinema, televizyon ve drama eğitimi alıyor, bunun şimdilerde ekranda izlediğimiz başarılı oyunculuğuna sağladığı fayda büyük.

3 ÜLKEDE BÜYÜDÜ

Avustralya, Türkiye ve İngiltere olmak üzere üç ülkede büyüyen Yasemin, bir konu hakkında konuşmaya başladığı zaman çoğu oyuncuya göre farklı olarak gözlemleyebileceğiniz yaklaşım biçimi ona bu kültürel çeşitlilikten miras.
Kısa sürede en çok izlenen dizilerin ve filmlerin başrolü (Hayat Devam Ediyor, Merhamet, Su ve Ateş, Muhteşem Yüzyıl), reklam yıldızı ve marka yüzü olması (Alışveriş sitesi n11.com, TT Net) Allen'ı yakından veya yeni tanıyanlar için sürpriz değil.

MODAYI TAKİP ETMEM

Maskülen tarzın hakkını veren güzel oyuncu, kendinde de karşısındaki erkekte de 'sessiz iddia'dan yana:

"Sezonu gözlemlemeyi severim ama asla modayı yakından takip ettiğimi söyleyemem. Alışverişe çıktığımda kendimi yakın bulduğum parçalar, hemen beni kendilerine doğru çekerler. Dolayısıyla pek çok kişinin yanında bir arkadaş isteyeceği alışverişler benim için yalnız da güzeldir. Blog'lar benim için birer hazine niteliğinde. Sezonun favorilerini internet sitelerinden ya da Instagram'dan yaptığım takiplerde blogger'larda yakalar ve kendi stilimle harmanlarım. Yaz kış stilim birbirinden farklı olabilir ama botlar benim için her iki mevsimde de önemlidir. Ben tanımlamayı tercih etmesem de genelde Rock Chick'e yakın durduğumu söylerler."

MOTOR ÜZERİNDE ÇOK RAHATIM

Son zamanlarda İstanbul trafiğini 250cc'lik Suzuki Intruder motosikletiyle arşınlayan güzel oyuncu, adrenalin konusunda kesinlikle babasının kızı:

"Babam senelerdir motor kullanır. Kısa süre önce İstanbul'da da motor almaya karar verince benim de tesadüfen etrafımda bir-iki motorcu arkadaşım oldu. (Gülüyor) Motorun üzerinde çok rahatım, kesinlikle korkmuyorum. Motorla gezerken yaşadığım şehri ve yeri daha iyi hissedebilmenin ne kadar hoş bir duygu olduğunu fark ettim. Böyle hissedince 'Acaba öğrensem mi?' sorusunu sordum kendime. Bu soruma 'Neden olmasın!' diye yanıt verince de hemen kendimi yeni bir tecrübeyi deneyimlerken buldum. Yeni bir şey denemeyeli uzun zaman oluyordu, kendimi sınamak istedim ve yaptım. Karşılığını his olarak fazlasıyla aldığımı söyleyebilirim."

TAKIM ELBİSEYİ DOĞRU TAŞIYAN ERKEK BAŞARILI

'Yakışan' takım elbiseyi, bir de doğru 'taşıyan' erkek beni görsel anlamda zenginleştirir, tarzını iddialı ve cool yansıtan erkekleri başarılı bulurum.