Özge Ulusoy'un bu açıklaması Çağla Şikel'i fena sinirlendirdi

Verdiği bir röportajda evlenmek istemediğini açıklayan ünlü manken Özge Ulusoy, arkadaşı Çağla Şikel'i fena sinirlendirdi.

Verdiği bir röportajda evlenmek istemediğini açıklayan ünlü manken Özge Ulusoy, arkadaşı Çağla Şikel'i fena sinirlendirdi.

SHOW TV'de Alişan ile Çağla Şikel'in sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü konukları ünlü sanatçı Hakan Peker ve manken Özge Ulusoy'du. "Evlenmek istemiyorum" açıklamasında bulunan Özge Ulusoy, Çağla Şikel'i çok sinirlendirdi. Elindeki kartları yere fırlatan Şikel'i Alişan yatıştırdı.

Ulusoy da, neden evlenmek istemediğini şöyle anlattı:

"Şu an evlenmek istemiyorum. Bu bir hissiyat meselesi. Bu karşındaki insanla bütünleşmek, onunla gerçekten ruh eşi olduğuna inanmak ve zamanının doğru olduğuna inanmakla alakalı. Biz ünlü kadınlarda şöyle bir sıkıntı oluyor; erkek arkadaşımızdan ayrıldığımızda nedense evlenememiş oluyoruz. Biz evlenemedik, istenmedik öyle bir durum oluyor. Bir çok arkadaşım bunu yaşıyor. Neden bu gözle bakılıyor, neden illa kadın evlenmek istiyor da adam evlenmek istemiyor gözüyle bakılıyor? Kimin ne istediğini kimse bilemez. İlişkilerin neden bittiğini de kimse bilemez. Ben ona cevap olarak evlenmek istemiyorum dedim."

Evlilik kurumuna sonsuz saygı duyduğunu da belirten güzel manken, "Zamanı geldiğinde olacağına da eminim. Şu an hayatımda öyle bir planım ve hissiyatım yok. Bu biraz karşıma çıkacak insanla da alakalı" dedi. BEYAZ GAZETE